Annonce
Ugeavisen Vejle

Discountbutik på Nørremarken skifter udseende

Butikschef Christian Albeck i den gamle frugt- og grøntafdeling. Forretningen på Nørremarken er lukket, men åbner op med en helt ny indretning 25. marts. Foto: Lars Saugbjerg
Netto får en overhaling. Butikken åbner først igen 25. marts, hvor den står klar med kædens nye koncept, der blandt andet byder på nye farver og et særligt fokus på frugt, grønt og nemme måltider.

Vejle: Lige nu holder Netto i Nørremark Center lukket.

Discountbutikken skal have en overhaling, så den er klædt på til fremtiden. Når vi fra 25. marts igen går på indkøb i forretningen, vil et nyt butikskoncept løfte indkøbsoplevelsen.

Ny indretning, nye farver og et særligt fokus på frugt, grønt og nemme måltider.

- Det bliver en ny slags butik. Varerne bliver fremhævet på en anderledes måde med en anden type lys i butikken - og indretningen bliver lavet om. Vi får nye og varme, moderne skandinaviske farver. Vores gule farve, som Netto ellers er kendt for, forsvinder, fortæller butikschef på Nørremarken, Christian Albeck.

Når butikken åbner, vil kunderne også få musik til indkøbsturen. Facaden bliver frisket op, og medarbejdernes tøj bliver også opdateret.

- Jeg glæder mig nok mest til at kunne præsentere en endnu større og flottere frugt- og grøntafdeling. Samtidig vil vi fokusere mere på de varer, kunderne efterspørger, nemlig convenience-varer, som vil få sin egen sektion. Nemt og tilgængeligt, for eksempel måltidssalater eller boller i karry, siger butikschefen.

Annonce

Scan & go

Forretningen på Nørremarken vil fremover få færre spotvarer.

- De får nye placeringer, så de alt efter varetype vil blive placeret nær det faste sortiment af tilsvarende varer. Men der vil stadig være spotvarer, som jo kendetegner vores butik; det gør ikke noget, at sortimentet overrasker, fastslår Christian Albeck.

Forretningen får ikke flere kvadratmeter, men indretningen bliver mere hensigtsmæssig, så der også opstår mere plads til køl og frost - med en bedre præsentation af det ferske kød.

Kæden har omkring 520 butikker. Nettos nye butik i Vejle er en af i alt 68 butikker, som Netto enten bygger eller renoverer i 2021. Det er målsætningen, at samtlige Netto-butikker inden for de næste fem år skal renoveres og forvandles, så de står klar i det nye koncept. Netto investerer en milliard i nye butikker i 2021.

Nyt inventar, med en skandinavisk "look-and feel-fornemmelse", som Netto kalder det. Eksempelvis med trælook i frugt- og grøntafdelingen. Foto: Ulrik M Eriksen

Distriktschef Rasmus Vang Rose oplyser, at forretningen på Nørremarken også får to scan selv kasser, som vi kender det fra Føtex og Bilka.

- Derudover vil butikken også få scan & go, så kunderne kan handle med deres mobil og betale på den oppe ved kassen, fortæller han.


Vi vil i endnu højere grad indrette butikken efter kundernes efterspørgsel, som går mod markante frugt- og grønt-afdelinger, convenience og en enkel og nem navigering i butikken

Christian Albeck, butikschef i Netto


Under nedlukningen vil medarbejderne blive sendt til andre Netto-forretninger i området.

Når butikken på Nørremarken har fået en tur, gælder det forretningen på Olgas Vej i Vestbyen og endelig butikken på Løget. Den er ret ny, og må derfor vente.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Annonce