Annonce
Ugeavisen Vejle

DK Company i Vejle investerer i et tysk onlineselskab

Det er DK Companys filial i Vejle, der har investeret i det tyske onlinefirma, og de overtager nu 60 ansatte. Filialen i Vejle har også ansvaret for modekoncernens 175 butikker med 700 ansatte. PR-foto
DK Company, der er næststørst i den danske modebranche, klæder sig for alvor på til nethandel. Det er virksomhedens filial i Vejle, der har overtaget det tyske selskab Meine Marken Mode.
Annonce

Vejle: Den danske tøjkoncern DK Company fortsætter sin opkøbsstrategi. Virksomhedens filial i Vejle har netop købt det tyske onlineselskab Meine Marken Mode, der arbejder med onlinesalg især inden for herretøj. Onlineselskabet, der arbejder sammen med partnere som Amazon og Zalando, havde i det seneste regnskabsår en omsætning på 300 millioner kroner.

- Det tyske selskabs aktiviteter passer helt perfekt til vores aktiviteter i Vejle. Og med købet overtager vi Meine Marken Modes 60 medarbejdere, siger Kasper Philipsen, administrerende direktør i DK Company i Vejle.

DK Company i Vejle beskæftiger i dag 350 medarbejdere.

Derudover har DK Company også ansvaret for modekoncernens 175 butikker med godt 700 ansatte.

Annonce

Satser mere på herremode

Ifølge Jens Poulsen, koncernchef i DK Company, er opkøbet en del af en strategi om både at blive endnu stærkere på markederne syd for grænsen samt inden for nethandel.

- Det er et strategisk vigtigt køb, da vi efter købet både henvender os til onlinekunderne og kunderne i vores fysiske butikker. Det passer godt ind i vores strategi om at gøre vores produkter endnu mere tilgængelige for kunderne, siger Jens Poulsen.

Det tyske onlineselskab skal især afsætte DK Companys mærker Solid, Blend og Tailored & Originals. I forvejen sælges en del herremode gennem onlineselskabet.

Modekoncernen med hovedsæde i Ikast har samlet 23 mærker og en omsætning på over tre milliarder kroner. - Vi er glade for at have overtaget Meine Marken Mode. Det betyder, at vi får en onlineplatform, siger Jens Poulsen.

Han tilføjer, at selskabet fortsat skal drives fra Münster i Tyskland, og at de nuværende direktører, Eugen Allerborn og Timo Bethlehem, indtræder som medejere og fortsætter i deres nuværende stillinger.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Annonce