Annonce
Ugeavisen Vejle

Du kan stadig nå at være med: Tegn noget uhyggeligt og vind

City Avisen Vejle afholder halloweentegnekonkurrence. Tegn en uhyggelig tegning og indsend til Ugeavisen Vejle. Illustration og foto: Christina Møgelvang Mosegaard
Annonce

Vejle: Snart er det halloween, og nu har du mulighed for at give dit bidrag til uhyggen ved at tegne eller måske endda male dit eget værk.

Herefter tager du et foto af det og sender det per mail til: redaktion@ugeavisenvejle.dk. Skriv "Tegnekonkurrence halloween" i kommentarfeltet, og i mailen skriver du dit navn og kontaktinfo. Vindere af konkurrencen udvælges fredag 16. oktober, så du skal have indsendt dit bidrag senest 15. oktober. Blandt udvælgelseskriterierne vil være, hvor uhyggeligt det indsendte er og der bliver vurderet på udformningen.

Vigtigste krav er dog, at det du laver, skal være uhyggeligt. Alle, børn, som voksne, må deltage.

Den som vinder 1. præmien bliver begavet med gavekort til City Vejles butikker til en værdi af 500 kroner, 2. præmien får gavekort til værdi af 200 kroner og 3. præmie 100 kroner på gavekort.

Ved at sende foto af din tegning/værk, tillader du samtidig, at Ugeavisen Vejle og City Avisen Vejle må bringe det i både trykte- og online medier.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Ugeavisen Vejle

Koncert i Bredballe Kirke

Ugeavisen Vejle

Blueskoncert i Bygningen

Ugeavisen Vejle

Bestseller-forfatter gæster Vejle

Annonce