Annonce
Ugeavisen Vejle

Efterårsbio i Byens Hus

Hvad sker der, når Peter Pix spilder på dugen? En masse på kun to Hvad sker der, når Peter Pix spilder på dugen? En masse på blot to minutter i en fantasifuld film for de mindste.
Annonce

Jelling: Tirsdag 3. november klokken 9.30 og igen klokken 10.30 vil Byens Hus i Jelling myldre af børn. Her bliver både de 3-4 årige og de 5-6 årige indbudt til at få sig en rigtig biografoplevelse.

Filmene er udvalgt, så de passer til aldersgrupperne både med hensyn til indhold og varighed, og forældre og bedsteforældre er selvfølgelig velkomne til at tage med en tur i biffen.

De mindste vil blandt andet møde Lili, der kender alle farver, en strikket vante, der giver lunt ly til skovens dyr, Peter Pix' ret levende dug og nogle mægtige maskiner; alt sammen i et varieret program med hele otte fantasifulde film.

De 5-6 årige børn får fem formiddagsfilm. Fra under vandet med det lille havvæsen Snap til op på jorden, hvor Kattebyen har en beboer, der elsker musik; men synger falsk og til en tegnefilm ind i børnenes egen fantasi.

Det er gratis, men husk tilmelding. Både børn og voksne skal have billet.

-feldt

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Ugeavisen Vejle

Blueskunst i Bygningen

Annonce