Annonce
Ugeavisen Vejle

Efter 33 år i kundernes tjeneste: Susan siger tak for alt

Susan Holstein Brok er overvældet over de mange mennesker, der dukkede op til hendes afskedsreception, og ikke mindst de mange personlige hilsener, hun har fået på kort sammen med gaverne, har gjort indtryk på hende. Foto: Christina Møgelvang Mosegaard
For nyligt troppede cirka 200 mennesker op til en reception i Nordea på Dæmningen. De var kommet for at tage afsked med Susan Holstein Brok og takke for hendes mange år som bankrådgiver og -fuldmægtig.
Annonce

Vejle: - Jamen, jeg blev simpelthen bare så overvældet. Tænk… der var omkring 200 mennesker, der kom for at tage afsked med mig, lyder det fra 65-årige Susan Holstein Brok.

Sidst i november gik hun på pension efter 33 år som bankrådgiver og -fuldmægtig hos Nordea i Vejle. Eller for at være helt korrekt, så var det oprindeligt i Sparekassen SDS, at hun blev ansat i 1986, men denne blev i 1990 sammenlagt med Unibank og Privatbanken, hvorefter navnet blev ændret til Nordea.

- Dengang kom jeg faktisk fra en stilling som sælger hos BMW og Honda, så jeg tænker, at bankchefen var fremsynet og kunne se det smarte i at ansætte en, som har beskæftiget sig med salg, forklarer Susan Holstein Brok.

Det første år i sparekassen sad hun bag skranken, hvorefter hun blev sendt på skolebænken i fire år, så hun var godt rustet til en karriere som bankrådgiver.

Jeg tror også, at kunderne har kunnet mærke min oprigtige interesse i dem, og så har jeg altid været meget ærlig og jeg har været mig selv.

Susan Holstein Brok

Annonce

Ærlig og ordentlig

- Siden 1995 har jeg taget mig af privatkunderne som bankrådgiver, og det har jeg været rigtig glad for, siger Susan Holstein Brok.

Hun fortæller videre, at mange kunder har tilkendegivet, at de har værdsat hendes empati og rolige væsen, og at det har gjort dem trygge ved at komme i banken.

- Jeg tror også, at kunderne har kunnet mærke min oprigtige interesse i dem, og så har jeg altid været meget ærlig og jeg har været mig selv, forklarer den nu pensionerede bankrådgiver imens hun sidder i sin hyggelige stue med skødet fuld af kort fra receptionen, hvor den ene skønne hilsen afløser den anden.

Man mærker tydeligt, at det har betydet meget for Susan Holstein Brok at kunne gøre en forskel for alle de mennesker, der har krydset hendes skrivebord i banken gennem de mange år.

- Det har været en stor tilfredsstillelse, at kunne gøre kunderne glade og trygge, og ikke mindst, til tider, at kunne hjælpe nogle med at få vendt deres økonomi om til at blive positiv og hjælpe dem med at se sammenhængen i det hele, siger Susan Holstein Brok.

- Og så har det for øvrigt været spændende med den forskellighed der er ved både unge, dem der er i midten og ældre kunder. Og det har været spændende at kunne lave nogle gode aftaler for både kunderne og banken. Så længe man gør det hele med ordentlighed, for det er vigtigt at være ordentlig og ærlig, tilføjer hun.

Annonce

Men hvad nu

- Det har været en rigtig spændende rejse at være ansat hos Nordea, og det har jeg altid været glad for, konstaterer Susan Holstein Brok.

Men nu begynder en ny epoke af hendes liv, og hun er fuldstændig klar til det.

- Jeg får helt sikkert nok at se til. Blandt andet spiller jeg bridge og golf, hvilket min mand, Erik, også gør. Og han er rigtig dygtig til det. Så det er nok noget vi kommer til at gøre både sammen og hver for sig, siger Susan Holstein Brok.

Sammen med sin mand, der også er folkepensionist, har hun datteren Line på 31 og de to børnebørn Freja og Vibe, og sønnen Søren på 29 år.

- Og så glæder jeg mig til at kunne bruge mere tid sammen med familien og ikke mindst at kunne hjælpe endnu mere med at passe børnebørnene. De bor i København, så der bliver nok en masse ture derover, fortæller Susan Holstein Brok.

I familiens stue står alle de flotte gaver og blomster, som hun fik ved afskedsreceptionen, og hun nyder dem alle. Nu kan hun se tilbage på en fantastisk tid i Nordea og se frem til en aktiv pensionsalder med familie, golf og bridge.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Ugeavisen Vejle

Koncert i Mølholm Kirke

Annonce