Annonce
Ugeavisen Vejle

Efter million-investering: Italiensk familierestaurant slog dørene op mandag

Enzo har åbnet nyt i det gamle Trattoria Dei Re. Foto: Mette Mørk
Enzo Carratú glæder sig over, at den nye restaurant i midtbyen nu er åbnet og kan være med til at aflaste søsterrestauranten på Exxit 59.
Annonce

Vejle: Mandag 16. november blev de to kompagnoner Enzo Carratú og Casper Kirk indehavere af en restaurantkæde.

Godt nok en mindre af slagsen i første omgang, for her slog de to venner dørene op for den anden Enzo & C-restaurant i Vejle.

Den italienske kok og restauratør besluttede i sommer, at han efter 20 års virke på Flegborg ikke ville genåbne sin gourmet-restaurant Trattoria dei Re oven på corona-nedlukningen.

I stedet ville han og kompagnonen bygge restauranten om til en familierestaurant, som vejlenserne kender fra Enzo & C oppe på transportcentret Exxit 59.

- Det er en mindre udgave, at den restaurant folk kender oppe fra transportcentret. Vi serverer de samme retter, men vi får også en menu med fire retter, som gæsterne kender fra Trattoria Dei Re. Det er retter, som skifter en gang i mellem, så der vil stadig være en snert af trattoria her, selvom det mere bliver familiepizzaer, vi kommer til at servere, fortæller Enzo Carratú.

Annonce

Får helt ny hovedindgang

Her fem måneder efter beslutningen om at sadle om på Flegborg er ombygningen og indretningen af den nye restaurant færdig.

De to kompagnoner har brugt  omkring to millioner kroner på projektet, og i dag er de tidligere rammer forvandlet til ukendelighed.

Alle vægge i køkkenet og flere i restauranten er nu beklædt med de samme metro-klinker, som er benyttet i restauranten på transportcentret, og hele logistikken i restauranten er forandret.

Den gamle hovedindgang til Trattoria Dei Re skal fremover kun benyttes af take away-kunder, som får sin egen skranke, mens gæsterne til restauranten skal benytte en ny indgang, der er etableret i ejendommens gavl.

Her kan gæsterne også vælge at gå under den nyetablerede udendørs pergola om til en nybygget overdækning, der er opført i ejendommens baggård.


I starten havde jeg det svært med beslutningen om at lukke trattoria, men jeg tænker slet ikke på det mere, og det forsætter med mad til selskaber og private dining.

Enzo Carratú, restauratør


- Herude har vi skabt et grønt område med overdækket terrasse, hvor vi sætter varmelamper op. Men det er nok et område, der hovedsageligt vil blive brugt i sommerhalvåret. Vi får 50 siddepladser udenfor og omkring 60 inde i restauranten, fortæller Enzo Carratú.

De såkaldte metrofliser er sat op på flere af væggene i de italienske farver, rød, grøn og hvid, som her i det lille lokale, der ligger et par trappetrin oppe i den nye restaurant. Foto: Torben Juhler

Han glæder sig over, at den nye restaurant i midtbyen nu er åbnet og kan være med til at aflaste søsterrestauranten på Exxit 59.

- Restauranten deroppe er fyldt op hver weekend fra omkring klokken 17 til 20-20.30. Det gør, at vi nogle gange er pressede og laver fejl. Det ærgrer mig, for jeg vil gerne give kunderne den bedste oplevelse hver gang, og derfor er det fint, hvis gæsterne og take away-kunderne fordeler sig mellem de to restauranter, siger restauratøren.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Ugeavisen Vejle

Julemarked på Søndertorv

Annonce