Annonce
Vejle

Efter syv år med dametøj, smykker og sko - modebutik midt i Vejle sælger ud og lukker

Marianne Meinert har været indkøber og tog selv til Italien for at finde de rette varer til butikken. Arkivfoto: Mette Mørk
Ophørsudsalg. Det står der på alle skiltene i MollyMio. Efter at have eksisteret i syv år lukker modebutikken på Søndergade ned.
Annonce

Vejle: Søndergade mister en af sine modebutikker.

Det sker, når MollyMio ved Den Smidske Gård lukker.

Ifølge avisens oplysninger blev medarbejderne informeret om lukningen i starten af ugen, og for et par dage siden satte man gang i et stort ophørsudsalg.

Alle varer bliver i øjeblikket solgt med 70 procents rabat, hvilket alle skilte fortæller til de forbipasserende i Vejles midtby.

Det har ikke været muligt at få en kommentar fra indehaveren, Christian Bjerregaard, så årsagen til lukningen er uvis.

Butikken sælger dametøj, smykker og sko og åbnede i den gule bindingsværksbygning for fem år siden. Da kom den fra lokaler i Orla Lehmannsgade, og på et tidspunkt hørte en butik i Aarhus også til.

Annonce

Helt særlig stemning

Alt i alt har butikken eksisteret i syv år, og Marianne Meinert har stået bag disken i alle årene.

Hun har stået som indkøber og tog selv til Italien for at finde de rette varer.

- En placering i Søndergade er fantastisk, og nummer 14 med bindingsværk og synlige bjælker og den her helt særlige stemning er bare lige vores stil, sagde Marianne Meinert til avisen i 2015.

- Det er så hyggeligt, og vi går meget op i hygge i vores butikker, tilføjede hun om at være nærmeste nabo til blandt andre Conrad Café og No14 Vinbar.

Det er uvist, hvornår MollyMio holder sidste åbningsdag. Indehaveren har ikke meldt noget ud på for eksempel butikkens Facebook-side eller hjemmeside.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Annonce