Annonce
Ugeavisen Vejle

Ejer af kebab- og pizzabar smiler igen: Har kæmpet hårdt for at komme til at smile igen efter to sure smileys

I dag er der skinnende rent, og kebab- og pizzabaren i Vestergade har fået sin glade smiley igen. Privatfoto.
- Selv om der i forbindelse med besøget i juli kun var tale om en detalje, glæder jeg mig bare til at komme videre, siger Murat Bal, der har fået sin glade smiley igen.
Annonce

Vejle: Ejeren af Alexanders Kebab Pizza Express, Murat Bal, har fået sin glade smiley igen. Det sker efter, at kebab- og pizzabaren i Vestergade har haft besøg af Fødevarekontrollen for tredje gang inden for få måneder.

Første gang, 25. juni, var Fødevarekontrollen hverken tilfreds med rengøringen, egenkontrollen eller at man ikke havde hængt hele kontrolrapporten op. Det udløste en bøde på 7000 kroner. 5000 kroner for ikke at have styr på sin egenkontrol og en bøde på 2000 kroner, fordi kontrolrapporten fra det forrige besøg i februar ikke var hængt op.

Ved Fødevarekontrollens næste besøg, 28. juli,  var der skinnende  rent overalt i kebab- og pizzabaren, men alligevel blev det her til en bøde på 3000 kroner og endnu en sur smiley, fordi Murat Bal havde undladt at offentliggøre siderne med kritikpunkterne.

Nu er alt så bragt i orden, og ejeren af Alexanders Kebab Pizza Express har fået sin glade smiley tilbage.

Annonce

Alt bragt i orden

- Jeg er bare glad for at have fået min glade smiley tilbage, det har være hårdt. Og selv om der i forbindelse med besøget i juli kun var tale om en detalje, glæder jeg mig bare til at komme videre, siger Murat Bal.

Murat Bal har haft sin kebab- og pizzabar siden 2019.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Ugeavisen Vejle

Fang Vejle: Bare tag et foto

Annonce
Forsiden netop nu
Annonce