Annonce
Ugeavisen Vejle

Eleven i skoforretningen: Mega fedt at komme tilbage

Elvira Saklavci, Skoringen i Bryggen, følger sig lidt snydt, men er ved godt mod. Hun er færdigudlært som salgsassistent med speciale i sko og læder til juli. Foto: Lars Saugbjerg
Det har ikke været let at være butikselev under corona-nedlukningen. Elvira Saklavci, der har plads i Skoringen i Bryggen, ser tilbage på sin læretid.

Vejle: Vi har undværet og givet afkald på mange ting under corona-nedlukningen. Vi har alle hørt om forskellige branchers afsavn. Detailhandlen har ikke haft det let, og da slet ikke eleverne.

At være butikselev i en lukket butik, har været en udfordring. Elvira Saklavci, 23 år, er færdigudlært 31. juli som salgsassistent med speciale i sko og læder. Hun havde om nogen set frem til genåbningen af Skoringen i Bryggen.

- En stor del af min elevtid har været ramt af corona. Det er faktisk kun det første år, at jeg har været elev på normal vis.

- Jeg synes selvfølgelig, det har været ærgerligt. Jeg føler lidt, at jeg er blevet snydt, lyder det fra Elvira Saklavci.

God fornemmelse

I elevtiden er der også otte skoleophold á to uger.

- Ved første ophold kunne vi gå i baren, besøge hinanden på værelserne og alt andet. Men så skiftede vi til online undervisning, og der blev indført alle mulige restriktioner. Til sidst havde vi slet ikke noget med hinanden at gøre. Så også her er jeg blevet snydt for nogle oplevelser, siger Elvira Saklavci.

Heldigvis står hun ikke med en fornemmelse af, at elevtiden har været spildt - og at hun i virkeligheden ikke er færdiguddannet.

- Slet ikke, jeg har en god fornemmelse. Jeg har prøvet mange ting, for eksempel har jeg været med til at åbne Sneax Store her i Bryggen.

Annonce

"Kaster" med pengene

Elvira Saklavci lagde hårdt ud med en elevopgave, da Skoringen genåbnede i sidste uge.

- Jeg havde valgt, at opgaven skulle handle om forskellige plejeprodukter. Her skulle omsætningen øges med 50 procent over tre dage - og det er ikke et problem. Det er mega fedt at komme tilbage, for folk kaster bare rundt med deres penge. De har gemt på dem indtil genåbningen, så jeg sælger for 1500 kroner hver gang jeg har en kunde, lyder det fra Elvira Saklavci.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Ugeavisen Vejle

Skyttehuset får livvagt

Annonce