Annonce
Ugeavisen Vejle

Engums nye byport til Vejle indvies

Anlægsprojektet i Tirsbæk Bakker og Engum omfatter to rundkørsler, to nye veje, en tunnel og en dobbeltrettet cykelsti.
Et af Vejle Kommunes store anlægsprojekter binder Tirsbæk Bakker og Engum bedre sammen og fremtidssikrer trafikken til og fra de to områder. Lørdag 25. januar klippes den røde snor med taler, tunnelrace og nytårskur i Engum.
Annonce

Engum: Når den røde snor klippes i Engum lørdag 25. januar klokken 11.30, markerer det samtidig afslutningen på et af de store anlægsprojekter i Vejle Kommune. Nærmere bestemt indvier Vejle Kommune en ny vej, to rundkørsler, en tunnel for gående og cyklister og en cykelsti ved Tirsbæk Bakker og Engum.

Et projekt, som lokale i Engum ikke tøver med at kalde for "den nye byport til Vejle."

Festlighederne begynder dog allerede klokken 10, hvor den lokale idrætsforening, EUI, er værter for tunnelrace efterfulgt af pølser og trafikkage, som kommunen serverer ved Engum Skole.

Efter indvielsen fortsætter Fællesskaberne i Engum sin traditionelle nytårskur med deltagelse af blandt andre Folketingets formand, Henrik Dam Kristensen (S), og byrådsmedlem Morten Skovlund (S).

Annonce

Attraktivt område

Boligområdet omkring Tirsbæk Bakker er et attraktivt område, der på få år er skudt i vejret med cirka 500 boliger og flere på vej. Og det kan allerede mærkes på trafikken på Juulsbjergvej mod Horsensvej. Ud over de to rundkørsler er Julianebjergvej og Tornsbjergvej reetableret med en separat cykelsti. Vejen er blevet seks meter bred og den dobbeltrettede cykelsti har en bredde på tre meter.

- Vi er stolte af at være nået godt i mål med det store anlægsprojekt, der kommer til at binde Tirsbæk Bakker og Engum bedre sammen. Og det stort set inden for den lovede tidsramme, siger Gerda Haastrup Jørgensen (V), formand for Teknisk Udvalg i en pressemeddelelse. /EXP

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Ugeavisen Vejle

Jazzmusik i Bredsten Kirke

Ugeavisen Vejle

Klør det dernede?

Ugeavisen Vejle

Svedig blues i Bygningen

Ugeavisen Vejle

Klar til boligkigger-weekend

Annonce