Annonce
Ugeavisen Vejle

Er faldet for Tønders charme: Vejlensisk ejendomsselskab har hver sjette af Tønder bys lejere boende til leje

Bo-To Ejendomme med hovedsæde i Vejle ejer i dag godt 250 lejemål i Tønder by. Det gør dem til en markant spiller på ejendomsmarkedet i byen. Foto: Flemming Larsen
Ejendomsselskabet Bo-To Ejendomme fra Vejle har i dag godt 250 boliger i Tønder Kommune. Selskabet er klar til at overtage flere.
Annonce

Vejle: Det vejlensiske ejendomsselskab Bo-To Ejendomme har i flere år kigget udenbys. Ejendomsselskabet har specielt fået et godt øje til Tønder. Selskabet har 625 boende til leje ud af de 3871, der bor til leje i Tønder by. Det svarer til 16,1 procent eller cirka hver sjette.

Det sker, efter at ejendomsselskabet netop har overtaget en større ejendomsportefølje i byen. Ejendomsselskabet ejer nu godt 250 lejemål i Tønder.

Historisk overblik

Bo-To Ejendomme med hovedkontor i Jyllandsgade i midtbyen i Vejle ejes af Tomas Kjær Andersen og Bo Svenningsen. De to partnere købte deres første ejendom i 2003 og ejer i dag 1500 lejemål fordelt i 20 byer.

Selskabet beskæftiger i dag 45 ansatte i fire byer, heraf 15 på hovedkontoret i Vejle.

2003: Bo-To Ejendomme bliver etableret

2008: Antal lejemål: 60

2012: Bo Svenningsen og Tomas Kjær Andersen bliver fuldtidsansatte i Bo-To Ejendomme

2016: Bo-To Ejendomme køber Vejle Midtpunkt

2018: Antal lejemål: 900

2019: Antal lejemål: 1200

2020: Antal lejemål: 1500

Bo-To Ejendomme, der i sit seneste regnskabår kom ud med et overskud på 112 millioner kroner, ejer i dag lejemål i Vejle, Skagen, Sæby, Frederikshavn, Hjørring, Aarhus, Grenaa, Randers, Horsens, Give, Tørring, Vejle, Kolding, Agerskov, Esbjerg, Fredericia, Haderslev, Padborg, Sønderborg, Tønder og Aabenraa.

- Vi følger ejendomsmarkedet tæt. Jeg tror, det er lidt af en tilfældighed, at vi nu ejer så mange boliger i Tønder. Vi fik tilbudt en stor ejendomsportefølje, vi bare ikke kunne sige ned til.

- Når det er sagt, er Tønder en by med mange spændende ejendomme, siger Tomas Kjær Andersen, medejer af Bo-To Ejendomme, der slår på, at man ikke er færdig med at investere i Tønder by.

Annonce

Eget kontor i byen

Det vejlensiske ejendomskontor har et så godt øje til Tønder, at man har etableret eget kontor på gågaden i byen. Medarbejderstaben er her oppe på seks ansatte.

- Vi har været i gang med en del ombygninger og renoveringer i Tønder by, blandt andet flyttede vi en radio- og tv-forhandler til en nyrenoveret, tidligere Fakta-bygning, mens der ii den fraflyttede ejendom blev lavet seks nye lejeboliger  på første- og andensalen, ligesom den tidligere Expert-butik lige nu er ved at blive bygget om til to nye lejeboliger.  Med så mange boliger i byen er vi nødt til at være fysisk til stede, så vores lejere nemt kan få fat i os. Og at vi kan rykke hurtigt ud, hvis en lejer står med et problem, der skal løses her og nu, siger Tomas Kjær Andersen.

Et fuldtidsjob

Selv om Bo-To Ejendomme allerede blev etableret tilbage i 2003, var det først ni år senere, at ejerne, Bo Svenningsen og Tomas Kjær Andersen, valgte at sige deres stillinger op og gå ind i ejendomsbranchen på fuld tid.

- Jeg tror, at det handler om købmandskab, vi skulle jo lige se, om det kunne give et fornuftigt afkast, siger Bo Svenningsen.

I dag beskæftiger firmaet 45 fuldtidsansatte, heraf altså seks i Tønder.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Annonce