Annonce
Ugeavisen Vejle

Et år før touren: Frokostgæster fik Team Rynkeby til dessert

Tomas Kjær Andersen, medejer af Bo-To Ejendomsadministration, sørgede for, at rytterne kørte gennem Vejle Midtpunkt, som det vejlensiske ejendomsselskab ejer. PR-foto
Vejle Midtpunkt er guldsponsor for Team Rynkeby Østjylland. Rytterne er på vej Danmark rundt for at støtte børn med kritisk sygdom.
Annonce

Vejle: Knap 50 ryttere og servicefolk fra Team Rynkeby Østjylland kørte forleden gennem Vejle Midtpunkt på holdets 180 kilometer første etape fra Aarhus til Handewitt, der ligger vest for Flensborg.

Turen rundt i Danmark er en erstatning for Team Rynkebys årlige cykeltur til Paris, der blev aflyst på grund af coronapandemien. Overskuddet fra turen går som sædvanlig til Børnecancerfonden.

Annonce

Guldsponsor

Vejle Midtpunkt er guldsponsor for Team Rynkeby Østjylland, og ifølge Tomas Kjær Andersen, medindehaver af Bo-To Ejendomsadministration, der ejer Vejle Midtpunkt, var det naturligt at give frokostgæster og kunder Team Rynkeby til dessert.

Selv om der ikke var meget plads, var der smil på læben hos rytterne. Overskuddet går til et godt formål, nærmere bestemt til børn med en kritisk sygdom hos Børnecancerfonden. PR-foto

- Det betyder meget for os at få lov til at ønske rytterne en god tur og takke for indsatsen for børn med kritisk sygdom. Det har været en speciel sæson for Team Rynkeby, men selvom vi ikke får turen til Paris, er der alligevel samlet mange penge ind til Børnecancerfonden, og derfor ville vi også gerne være med til at hylde holdet, siger Tomas Kjær Andersen.

Carl Erik Dalbøge, direktør i Team Rynkeby, glæder sig over, at mange af de danske deltagere får en flot afslutning på årets arbejde i den gode sags tjeneste.

- Det er ingen hemmelighed, at det har været en udfordrende sæson og svært for deltagerne at holde motivationen i træningen og indsamlingsarbejdet. Vi har savnet fællesskabet og oplevelsen af at være sammen om en stor udfordring. Men det er godt at se, at så mange hold er i stand til at gennemføre en tur rundt i Danmark, så vi kan få en ordentlig afslutning på denne meget anderledes sæson, siger Carl Erik Dalbøge.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Ugeavisen Vejle

Blomster fra en glad dreng

Ugeavisen Vejle

Koncert i Mølholm Kirke

Annonce