Annonce
Ugeavisen Vejle

Et slag for Vejle Matchen: Danmarks bedste elitespillere mødes i Vejle

Der er plads til 75 spillere, når Vejle Golf Club inviterer til sin traditionsrige turnering, Vejle Matchen. På billedet ses klubbens Josephine Bertelsen efter bunkerslag under første runde af Danmarksturneringen 2021. PR-foto
Flere af klubbens egne talentfulde dame- og herrespillere har opnået succes i turneringen.

Vejle: Vejle Golf Clubs eliteturnering Vejle Matchen afvikles i år i weekenden lørdag 26. og søndag 27. juni med en samlet præmiesum på 25.000 kroner. Der er plads til 75 spillere i feltet. Der er sidste frist for tilmelding fredag den 18. juni.

- Traditionelt tiltrækker Vejle Matchen spillere fra hele landet, der gerne bruger turneringen som  optakt på en lang og begivenhedsrig turneringssommer og gennem årene er det da også blevet til en række tætte og spændende opgør, oplyser klubben i en pressemeddelelse.

Lokal triumf

Flere af klubbens egne talentfulde dame- og herrespillere har opnået succes i turneringen. I 2020 sejrede Vejle Golf Clubs Linette Holmslykke for tredje år i træk – denne gang efter et spændende omspil, mens Nicolai Nøhr Madsen, Hillerød Golf Klub, var fuldstændig suveræn vinder hos herrerne og all-over vinder af turneringen.

Vejle Matchen

Vejle Matchen er blevet spillet siden slutningen af 1970’erne, da Vejle Golf Club kunne tilbyde sin unikke 18-hullers golfbane, hvor hullerne snoede sig gennem den smukke Munkebjerg skov.

Vejle Matchen har plads til 63 herrer (max hcp 5,0) og 12 damer (max hcp 12,0) i turneringen.

Præmiesummen er på 25.000 kroner - og proportionerne er sat, så der ved flere end 75 tilmeldte spillere sorteres efter hcp, så spillere med de højeste hcp sorteres fra.

Der spilles med cut efter lørdagens 36 huller, således at de 30 bedste herrer og 9 bedste damer kvalificerer sig til søndagens afsluttende 18 huller.

Annonce

Fine forhold for tilskuerne

Turneringen afvikles på Sletten/Parken, hvor der også er fine forhold for publikum til at se flot og velspillet golf.

- Vi opfordrer alle interesserede til at komme ud på banen og se eliten håndtere vores naturskønne og udfordrende bane. Der er garanti for, at man kan få et par tricks eller tre til at forbedre sit eget spil på banen. Herrerne spiller fra tee 58 og damerne fra tee 52, skriver klubben i pressemeddelelsen. /larsen

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Kultur

Irmas brevkasse: Datter vil ikke spise

Annonce