Annonce
Ugeavisen Vejle

Et tæppe til de hjemløse

Line Torp Larsen fra Haraldskær Sinatur Hotel & Konference kunne forleden overrække tæppet til Tove Hertz Mikkelsen, leder af Kirkens Korshær i Vejle. Privatfoto
Annonce

Vejle: Line Torp Larsen, Konference- og Receptionschef fra Haraldskær Sinatur Hotel & Konference, kunne forleden overrække et tæppe, strikket af Haraldskærs gæster, til Tove Hertz Mikkelsen, leder af Kirkens Korshær i Vejle. Nu kan tæppet skabe hygge og varme i Kirkens Korshærs varmestue for socialt udsatte.

-Vi har her på Haraldskær og i Sinatur stor fokus på miljø og bæredygtighed, men der er også noget, der hedder social bæredygtighed. Det handler om mennesker og den måde vi agerer over for hinanden på som individer. En af vores tre kerneværdier, udover natur og gastronomi, er netop nærvær, og det gennemsyrer også vores hverdag. Derfor har vi et par kurve stående med garn og strikke/hækleopskrifter. Vi har fået doneret restegarn via Facebookopslag fra folk i nærområdet, samt en strikkebutik i Vejle ”Garn i Skovhytten” og så har vores dejlige gæster haft gang i nørklerierne, når de sidder og hygger i stuerne. Det er i første omgang blevet til et skønt, varmt og farverigt tæppe, syet sammen af strikkede lapper, som vi netop har foræret til de socialt udsatte i Vejle, fortæller Line Torp Larsen.

Varmestuen hos Kirkens Korshær i Vejle er et dagtilbud, hvor socialt udsatte kan komme mellem klokken ni og 15 og hygge sig, tale med hinanden og de ansatte. Her kan de købe sig et måltid mad og blive tilset af en læge, hvis der er behov for det.

De har en gårdhave, hvor brugerne tilbringer meget af deres tid, og specielt i den kolde tid vi går i møde nu, er der behov for noget varmt tøj og tæpper at varme sig ved.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Ugeavisen Vejle

Koncert i Bredballe Kirke

Ugeavisen Vejle

Blueskoncert i Bygningen

Ugeavisen Vejle

Bestseller-forfatter gæster Vejle

Annonce