Annonce
Ugeavisen Vejle

Få dit foto i avisen og bliv begavet med gode dråber

Tag et foto og send det til redaktionen. Havner billedet i Ugeavisen Vejle udløser det en god flaske vin. Foto: Lars Saugbjerg
Annonce

Vejle: Tag kameraet eller din mobil i hånden og fang livet i og omkring Vejle med det. Send herefter billedet til redaktionen, og måske det bliver udvalgt til at vinde både spalteplads og en god flaske vin fra Havnens Vin- Og Tobakshus i Vejle.

Kriterier: Hvilket motiv du vælger, er helt frit. Blot det fortæller noget om livet, hvor du bor. Det kunne være et smukt naturmotiv, en skulptur du synes er særlig, en skæv vinkel på noget herligt, blomster der spirer i din have, smuk arkitektur, en fortovskant, en fugl på taget, ja... alt hvad du kan forestille dig fortæller en lille historie fra livet her, hvor vi er.

Sammen med fotografiet bedes du også sende et par ord omkring det man ser. Det kunne for eksempel være forklaring på, hvorfor du lige har fanget det motiv eller måske det handler om en begivenhed eller lignende.

Udtrækning: Det foto, som vi vælger at bringe i Ugeavisen Vejle, udløser den flotte gevinst af en flaske vin, som man afhenter den hos den gavmilde sponsor af "LÆSERFOTOS" - nemlig; Havnens Vin- Og Tobakshus, Havnegade 37, 7100 Vejle.

Sådan gør du:


  1. Tag dit foto
  2. Send det via mail til: redaktion@ugeavisenvejle.dk
  3. Du hører nærmere fra os, hvis dit foto udvælges til at blive bragt i Ugeavisen Vejle
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Annonce