Annonce
Ugeavisen Vejle

Få måneder før åbning kan ny friskole samle folk for første gang

Munkebjerg Friskole holder informationsmøde 24. april. Arkivfoto: Munkebjerg Friskole/Frederik Maj
Munkebjerg Friskole åbner efter sommerferien, og 24. april holder skolen et informationsmøde.

Andkær: Efter sommerferien åbner Munkebjerg Friskole dørene op for de første elever, men selvom arbejdet med at oprette friskolen har stået på i snart et par år, så er det først nu, 24. april, at friskolen kan byde interesserede indenfor til et kig i den kommende friskole.

Det sker ved et forårsarrangement, hvor man starter med at mødes i hold, udendørs, og hvor der bydes på pølser over et bål og masser af gode snakke.


Der er noget naturlighed, kropssprog og sanser, som skal føles i mødet med et andet menneske.

Ane Dahlhus, leder af Munkebjerg Friskoles bestyrelse


- Vi vil skabe en hyggelig stemning, hvor deltagere forhåbentligt kan mærke vores glæde og engagement i at skabe den bedste skole for hele områdets børn. Bestyrelsen vil være der, støtteforeningen vil være der, lokalerne vil være der og endeligt vil skolelederen være der, siger Ane Dahlhus, der er formand for skolens bestyrelse.

Det vil selvfølgelig finde sted med respekt for coronarestriktionerne, så det kræver lidt planlægning.

- Vi vil dele os på forskellige baser på hele skolens område. Forældre og andre interesserede får rig mulighed for, i rolige omgivelser, at stille spørgsmål og have dialog med os hver især, siger hun videre.

Første møde er vigtigt

Der er en verden til forskel på at kunne mødes fysisk fremfor via virtuelle møder.

- Det betyder uendeligt meget for os, at vi kan imødekomme forældres behov for at tale med os, inden de melder deres barn til friskolen. Det er en betydningsfuld beslutning for dem. Nu er alt foregået virtuelt det sidste år, og forældre har været yderst forstående, og vi har kunne mærke fællesskabet og støtten, men der går alligevel noget tabt, når man kommunikerer gennem en skærm. Der er noget naturlighed, kropssprog og sanser, som skal føles i mødet med et andet menneske, og det glæder vi os til at sætte i spil 24. april, slutter Ane Dahlhus.

Sådan tilmelder man sig

Munkebjerg Friskole inviterer til informationsmøde lørdag 24. april, men tilmelding er nødvendig, så skolen kan overholde alle de gældende retningslinjer i forhold til coronavirus.

Skriv til skolen på mail@munkebjergfriskole.dk eller på Messenger.

Man deles op i hold. Første hold starter klokken 10, næste klokken 11 og så videre. Sidste hold er klokken 14. Skriv på, hvornår du/I helst vil møde op.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Ugeavisen Vejle

Skyttehuset får livvagt

Annonce