Annonce
Ugeavisen Vejle

Føtex-kunder giver 55.000 kroner til lokal handicapidræt

Føtex-kunderne har været gavmilde ved flaskeautomaterne. I alt 45.000 kroner har de sendt videre til Hivo, mens de to varehuse hver har smidt 5.000 kroner oveni. Her er det varehuschef Peter Lund Tørving, Hivo-formand Margrethe Foxing og varehuschef Per Olesen, der poserer foran flaskeautomaten i Føtex Nørregade. Foto: Palle Søderberg 
Annonce

Vejle: Siden oktober har kunderne i byens to Føtex-butikker med et tryk på en knap kunnet vælge at donere deres flaskepant til den lokale handicapidrætsforening Hivo (Handicappedes Idrætsforening for Vejle og Omegn, red.) og den knap er der blevet trykket på så mange gange, at Hivo indtil videre har modtaget 55.000 kroner.

- Det er simpelthen fantastisk og fra Hivo skal der lyde en stor tak til kunderne, der har doneret deres pant til os, lyder det fra Hivo-formand Margrethe Foxing.

Donationerne er faldet i to omgange med 17.000 kroner i den første periode fra oktober til marts og 28.000 kroner i perioden fra marts til august. Hertil kommer 5.000 kroner fra hver af de to Føtex-butikker.

- Vi havde troet, at donationerne ville falde i corona-perioden, men faktisk har vi oplevet det stik modsatte, fortæller Peter Lund Tørving, varehuschef i Føtex, Nørregade, som sammen med sin kollega i Føtex, Strandgade, Per Olesen, valgte Hivo som modtager af pantdonationerne.

- Vi var faktisk hurtigt enige om, at Hivo ville være den rigtige modtager, fortæller Per Olesen.

For Hivo betyder donationerne, at foreningen, der har omkring 160 medlemmer, har kunnet hjælpe hockey- og fodboldafdelingerne.

- Den første donation gik til vores hockeyafdeling til hjælp til at afvikle et stort stævne, mens den anden donation gik til indkøb af nye spillerdragter til vores fodboldspillere, der ellers har været vant til at modtage de aflagte dragter fra hockeyafdelingen, fortæller Margrethe Foxing.

Ordningen med at Føtex-kunderne kan vælge at donere deres flaskepant til den lokale handicapidræt fortsætter frem til og med februar 2021. Derefter skal de to varehuschefer finde en ny værdig modtager af donationerne.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Ugeavisen Vejle

Keld & Hilda fejer jubilæum i Vejle

Ugeavisen Vejle

Baby-salmesang fylder kirken igen

Ugeavisen Vejle

Børnecasting på Bryggen

Annonce