Annonce
Ugeavisen Vejle

Farvel efter kort tid: Musikskolechef holdt kun et halvt år

Sten Byriel flyttede til Egtved i forbindelse med sin ansættelse fra 1. april som leder af Vejle kommunes Musikskole. Nu et halvt års tid senere er han fratrådt efter fælles aftale med Vejle Kommune. Arkivfoto: Mette Mørk
Sten Byriel fratræder sin stilling som chef for Vejle Musikskole og Xeneriet ved Vejle Kommune. Nu skal kommunen finde en ny.

Vejle: Vejle Kommunes musikskole skal have ny chef efter godt et halvt år med den tidligere kongelige operesanger Sten Byriel i spidsen.

I en pressemeddelelse oplyser kommunen:

"Der er indgået en aftale om, at Sten Byriel fratræder sin stilling som chef for Vejle Musikskole og Xeneriet ved Vejle Kommune, en stilling han tiltrådte i april 2020."

I pressemeddelelsen hedder det videre:

- Vejle Musikskole er inde i en god udvikling, hvor skolen fortsat leverer undervisning af høj kvalitet og samtidig i højere grad åbner sig mod omverdenen og bliver en mere synlig medspiller i Vejle Kommunes kulturliv. Vi vil i den kommende tid have fokus på at fortsætte den gode udvikling, siger Sofie Plenge, direktør for kultur- og sundhedforvaltningen."

Kommunen har som mål at finde en ny chef for Musikskolen og Xeneriet, som kan tiltræde i løbet af første kvartal næste år, og processen med at rekruttere ham eller hende går i gang snarest. Derfor vil Sofie Plenge gerne have et jobopslag ud før jul, hvis det er muligt.

Hun kan ikke sige yderligere om aftalen med den nu forhenværende musikskolechef, end det der fremgår af ovenstående tekst fra pressemeddelelsen.

Avisen har også været i kontakt med den fratrådte musikskolechef. Han bekræfter, at han er fratrådt efter fælles aftale og derfor ikke kan sige mere.


Vejle Musikskole er inde i en god udvikling, hvor skolen fortsat leverer undervisning af høj kvalitet og samtidig i højere grad åbner sig mod omverdenen og bliver en mere synlig medspiller i Vejle Kommunes kulturliv. Vi vil i den kommende tid have fokus på at fortsætte den gode udvikling.

Sofie Plenge, direktør for kultur- og sundhedforvaltningen


Indtil en ny chef er på plads er souschef Michael Brock Pedersen konstitueret chef for Musikskolen og Xeneriet. Tanja Schmidt Sigsgaard varetager fortsat den daglige ledelse af Xeneriet.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Annonce