Annonce
Ugeavisen Vejle

Fary Lochan holder whiskysmagning med Crazy Reds

Udover whisky (billedet) vil der også være gin i glassene, når der inviteres til smagning med Fary Lochan. Slagter Aalbæk sørger for specialiteter til. Foto: Jacob Schultz

Øllet er skiftet ud med whisky, når Vejle Boldklubs fanklub igen holder smagning. Arrangementerne skal skaffe flere medlemmer.

Annonce

Vejle: The Crazy Reds, der tæller godt 300 medlemmer, er klar med sit næste arrangement. Der er også denne gang tale om en smagning; whisky og gin, der finder sted i samarbejde med Fary Lochan i Farre og holdes i VBs lounge i Nørreskoven fredag 22. februar klokken 19. Ifølge arrangørerne er der sat 40 billetter til salg.

- Der vil i aftenens løb bliver serveret to forskellige slags whisky og to forskellige slags gin. Smagningerne vil blive krydret med et foredrag om de ædle dråber og historien bag Fary Lochan i Farre, lyder det fra arrangørerne.

Fary Lochan har endnu ikke besluttet, hvilke smage, der vil blive servere denne aften, men lover, at der bliver tale om en spændende smagsoplevelse.

The Crazy Reds har udover Fary Lochan denne aften lavet en aftale med Slagter Aalbæk, der har lovet at finde nogle specialiteter frem som passer til de gyldne dråber.

- Vi håber, at der bliver udsolgt til arrangementet. Og at det kan være med til at skaffe flere medlemmer til fanklubben, lyder det fra The Crazy Reds.

Det næste arrangement er planlagt til marts, og her er der tale om en vinsmagning i samarbejde med Vinoble.

Udover whisky (billedet) vil der også være gin i glassene, når der inviteres til smagning med Fary Lochan. Slagter Aalbæk søger for specialiteter til. Foto: Jacob Schultz
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Annonce