Annonce
Ugeavisen Vejle

Find skøjterne frem: Nu åbner banen

Skøjterne venter bare på at blive udlejet. Det koster 30 kroner for en time. Kun MobilePay. Foto: Lars Saugbjerg
Skøjtebanen i Mariaparken er klar til en ny sæson. Find dine skøjter frem - eller lej et par - og kast dig ud i motionen på det frosne underlag.
Annonce

Vejle: Prangende piruetter og hvinende unger. Voksne uden balance og seje drenge i fuld fart. Der er plads til dem alle, når vandet bliver stift i Mariaparken. 1. december åbner Vejles skøjtebane, hvorefter der kan skøjtes helt frem til midt i februar - hvis vejret tillader det.

Hver morgen mellem klokken 8 og 10 gennem hele sæsonen afskraber og overrisler kommunens folk banen, så isen er frisk og klar til at tage imod skøjterne.

Har du dine egne skøjter, kan du benytte dig af banen ganske gratis. Du kan også leje et par for 30 kroner i timen. Der er et depositum på 100 kroner. En familie, der lejer flere par skøjter, skal kun betale depositum én gang.

Der er ikke tællere på Vejles skøjtebane, så ingen kender det præcise antal besøgende. Men den er populær. På en almindelig travl lørdag eller søndag bliver der lejet skøjter ud til cirka et par hundrede. Dertil kommer alle dem, som har egne skøjter med.

Alt ophold på skøjtebanen sker på eget ansvar. Så når du går lidt ned i knæ, vender fødderne udad og begynder at skøjte, skal du være klar til at tage fra - for hamrer du halebenet i det frosne underlag, gør det nas.

Åbningstider

Åbningstider for skøjteudlejningen:

Mandag, torsdag og fredag fra klokken 13 til 17.

Tirsdag 10 til 16.

Onsdag 14 til 20.

Lørdag 10 til 17.

Søndag 10 til 17.

Der er lukket 24., 25. og 31. december samt 1. januar. I dagene mellem jul og nytår er der åbent fra 10 til 17. Det samme i uge 7.

Der kan købes pølsehorn, cookies, kaffe, the, sodavand/vand og varm kakao.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Ugeavisen Vejle

Bare vi ikke er til grin

Annonce