Annonce
Ugeavisen Vejle

Fire Vejle-virksomheder flytter sammen i nyt 4300 kvadratmeter stort hus over for Bilka

Sådan kommer det 4300 kvadratmeter store fælles domicil til at se ud fra Horsensvej. Huset forventes at stå færdig til indflytning i starten af 2021. Illustration: Erik Arkitekter
Skov Advokater, Martinsen Rådgivning & Revision, Handelsbanken og Colliers rykker fra midtbyen til Vejle Nord, hvor Bagger-Sørensen Invest bygger nyt fælles domicil til de fire virksomheder.
Annonce

Vejle: Skov Advokater, Martinsen Rådgivning & Revision, Handelsbanken og Colliers rykker i starten af 2021 fra deres domiciler i Vejle midtby og flytter sammen under samme tag i et nyt fælles domicil på Dandyvej i Vejle Nord.

Det oplyser Bagger-Sørensen Invest A/S, der som bygherre skal opføre det 4300 kvadratmeter store hus over for Bilka, ved siden af Jem & Fix. Det nye kontorhus bliver synligt fra både motorvej E45 og Horsensvej.

Huset forventes at være indflytningsklart i starten af 2021.

De fire virksomheder tegner sig tilsammen for i alt 70 procent af lejemålene og sætter sig på første, anden og tredje etage i det fire etager høje hus, der er tegnet af af Erik Arkitekter, Aarhus.

I stueetagen opføres et fælles konference- og kantineområde, der åbner op for en fælles madordning for de omkring 100 medarbejdere, som flytter ind i huset.

Her bor de fire i dag

De fire virksomheder, som flytter ind i det nye kontorhus på Dandyvej i 2021, har i dag alle til huse i ejendomme i Vejle midtby - og alle fire bor indenfor en radius af under en kilometer fra hinanden.

Skov Advokater bor i dag på Havneparken 4. Et stenkast derfra - i Den Hvide Facet 1 - har Colliers kontor.

Martinsen Rådgivning & Revision holder til på Gunhilds Plads 2, mens Handelsbanken i dag har domicil på Flegborg 6, lige over for Vejle Musikteater, i den historiske Villa Flegborg, der i sin tid var direktørvilla for C.M. Hess' Jernstøberi.

Annonce

Plads til lejere i stueetagen

Lejerne i det nye hus får både navne og logoer på facaden, og synligheden og den centrale placering har været medvirkende til de fire virksomheders beslutning om at flytte.

Det fortæller virksomhederne i en fælles pressemeddelelse, som Bagger-Sørensen Invest A/S har sendt ud.

- Vi har i en periode været på udkik efter et nyt domicil, som matcher vores firmaprofil. Vi får en stor synlighed, optimale adgangs- og tilkørselsforhold fra nord og syd, fine parkeringsmuligheder samt ikke mindst et nyt inspirerende kontormiljø, som samler vores ansatte på samme etage, lyder det i pressemeddelelsen fra Torben Bang, Skov Advokater.

Bagger-Sørensen Invest oplyser, at der stadig er et par ledige lejemål i stueetagen.

- Det er lejemål, som naturligvis skal udlejes til virksomheder, hvis profil passer ind. Det kunne være et forsikringsselskab eller andre med tilknytning til rådgivningsverdenen som de øvrige lejere, lyder det fra Martin Sørensen, ejendomschef i Bagger-Sørensen Invest.

Når Handelsbanken flytter til det nye kontorhus, bliver Villa Flegborg tom. Villaen, der er på hele 1600 kvadratmeter, blev opført i 1905 som hjem for direktør C.M. Hess. Arkivfoto: Benny F. Nielsen
Det nye hus bliver også synligt fra motorvej E45. Illustration: Erik Arkitekter
Skov Advokater bor i dag i Havneparken. Foto: Skov Advokater
Annonce
Annonce
Ugeavisen Vejle

Nøgne værker i Havnegade

Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Ugeavisen Vejle

Jacob Bank bliver professionel

Ugeavisen Vejle

Tag på snapse-urtetur på heden

Annonce