Annonce
Ugeavisen Vejle

Fleur Bodywear flytter til større butik i Nørregade

Dorthe Larsen, indehaver af Fleur Bodywear, glæder sig til, at hendes butik snart flytter fra Vestergade til Nørregade. Lige nu er håndværkerne i gang med at sætte butikken i stand, og Dorthe Larsen viser frem. Foto: Christina Møgelvang Mosegaard
Lige nu er der godt gang i renoveringen af Nørregade 18, for i juni måned flytter Fleur Bodywear ind på adressen, og så bliver der fyldt med en mangfoldighed af lingeri.

Vejle: - Det her er noget, jeg har tænkt over i flere år, så jeg glæder mig simpelthen bare så meget til at vi flytter, lyder det fra en forventningsfuld Dorthe Larsen.

Hun er indehaver af Fleur Bodywear, der siden 2007 har haft til huse i Vestergade. Men nu er det tid til fornyelse, flere kvadratmeter at boltre sig på og en beliggenhed, der er endnu mere central i Vejle. I juni er det tid til flytning, og den nye adresse bliver Nørregade 18, hvor den forhenværende skobutik, Rye Sko, tidligere har holdt til.

Ikke alene bliver det snart til en butik, der er en tredjedel større end den Fleur Bodywear, der gennem nu 14 år har haft ramme om butikkens mange varer, men den bliver også en butik med mere regulære kvadratmeter, større overskuelighed og ikke mindst beriget med store åbne butiksvinduer ud mod en butiksgade, hvor mange mennesker, hver dag vandrer forbi.

Lige nu er der godt gang i renoveringen af den nye butik på Nørregade 18. Foto: Christina Møgelvang Mosegaard

- Lige nu er håndværkerne godt i gang med at renovere, og snart bliver der mulighed for at indrette butikken. Det bliver bare så godt. Det hele bliver nyt og lækkert, men vi tager samtidig vores disk af glas med os fra Vestergade, og så bliver den tilpasset de nye forhold. Den har været en del af butikken, siden jeg åbnede for 14 år siden, så det er der jo noget historie i, forklarer Dorthe Larsen, der sammen med butiksassistent Jeanie Laugesen håber, at både nye og eksisterende kunder vil finde vej til den nye beliggenhed - når vi når hen i juni måned.

Den præcise dato for åbningen af butikken i Nørregade, kendes endnu ikke, men det vil blive meldt ud, når tiden nærmer sig. I hvert fald er der gang i sagerne med renovering, indretning og forberedelser - med blandt andet endnu flere varenumre på hylder og bøjler.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Ugeavisen Vejle

Anita er bankens nye førstedame

Annonce