Annonce
Ugeavisen Vejle

Flyt ind i Bakkebyen til sommer

Et udlejningsprojekt på Grundet er indflytningsklart til sommer. PR-foto
Et nyt udlejningsprojekt på Grundet nær Vejle Sygehus er klar til indflytning om få måneder.
Annonce

Vejle: Dejlig natur, gode stisystemer, tæt på byen, børnevenligt. Ejendomsmægleren har ikke svært ved at finde de positive vendinger frem, når det gælder beskrivelsen af området på Grundet, hvor jordejer Niels Skou bygger boliger. Det er lige bagved Vejle Sygehus. Området kaldes Bakkebyen.

Home Vejle har fået til opgave at udleje de første 28 lejeboliger. Daglig leder hos Home Vejle, Jesper Guldmann, glæder sig over samarbejdet.

- Det er nogle fantastiske lejeboliger, som Niels Skou er ved at få bygget. Kvaliteten og arkitekturen er helt i top, boligindretningen er gennemtænkt og beliggenheden vil passe mange potentielle kunder, siger Jesper Guldmann i en pressemeddelelse.

Home Vejles projektchef Mette Hjære fortæller, at der opføres to forskellige rækkehustyper på henholdsvis 96 kvadratmeter med to værelser og 118 kvadratmeter med tre værelser, alle med gode parkeringsforhold og tilhørende skur.

Lejepriser er fra 9.990 kroner per måned.

- Bakkebyen bliver et varieret boligområde og udvikles i pagt med naturen. Her får lejer optimal beliggenhed og trygge rammer for børnene. Mulighederne for lange gåture eller en tur på mountainbiken er optimale. Stisystemerne ligger tæt ved boligerne, og fører både rundt i området, men også ned til Vejle centrum eller til skovområdet få hundrede meter fra boligen, lyder det i pressemeddelelsen.

Ifølge Jesper Guldmann kan de første lejere flytte ind sommeren 2020.

Der opføres to forskellige rækkehustyper på henholdsvis 96 kvadratmeter og 118 kvadratmeter. PR-foto
Ifølge ejendomsmæglerkæden Home er det et børnevenligt kvarter. PR-foto
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Ugeavisen Vejle

Jazzmusik i Bredsten Kirke

Ugeavisen Vejle

Klør det dernede?

Ugeavisen Vejle

Svedig blues i Bygningen

Ugeavisen Vejle

Klar til boligkigger-weekend

Annonce