Annonce
Ugeavisen Vejle

Fodbolddrenge fra Vinding fik uforglemmelig oplevelse

Der går lang tid, inden Ask Kynde holder op med at smile efter oplevelsen på Vejle Stadion. Foto: Michael Pedersen
10 fodbolddrenge fra Vinding trådte ind på Vejle Stadion tirsdag aften. En oplevelse de aldrig ville glemme.
Annonce

Vejle: Med sommerfugle i maverne og brede smil på læberne trådte 10 fodbolddrenge fra Vinding SF ind på Vejle Stadion tirsdag aften. Spillerne fra U13 havde en helt særlig opgave. De var udvalgt til at være bolddrenge til 1. divisions-kampen mellem Vejle Boldklub og Nykøbing Falster.

Det blev en uforglemmelig kamp, hvor de lokale helte rykkede op i Superligaen. Drengenes træner, Filip Dalengaard, var lige så begejstret som sine spillere, siger han i en pressemeddelelse.

- Det er fantastisk, at Vejle Boldklub gav drengene denne unikke oplevelse. Flere af dem havde afbrudt deres ferie for at være med til kampen. Det var helt vildt, at de fik lov til at sidde helt nede ved banen, hvor de var klar til at hjælpe med bolde, der røg ud over sidelinjen.

Annonce

Taknemmelige VB

Vinding-drengene var bolddrenge, fordi deres klub er en del af Future Vejle. Et netværk, der består af 26 klubber, der samarbejder med VB. Det giver den kommende superligaklub et stærkt talentgrundlag at rekruttere fra, og det er der perspektiver i, fortæller VB-direktør Henrik Tønder.


Til hver hjemmekamp bliver jeg mindet om, hvor stort det er for de unge spillere at være bolddrenge.

Henrik Tønder, direktør i Vejle Boldklub


- Vi er taknemmelige over samarbejdet med klubberne. Det er vigtigt for os at give de unge spillere en oplevelse, som de færreste får. For os som klub er det vigtigt at skabe nære relationer på tværs af alle aldre. Og hvem ved - måske er der en kommende Thomas Gravesen eller Allan Simonsen iblandt de unge.

Annonce

Begejstrede drenge

Efter tirsdagens kamp var bolddrengene fra Vinding med til at fejre de kommende superligaspillere inde på banen. De kom både i tv og fik taget billeder sammen med spillerne. Bagefter kunne drengene ikke få armene ned af ren begejstring.

VB

- Det var vildt at være med til kampen. Jeg sad lige mellem trænerbænkene og hjalp med bolde. Bagefter hilste jeg på min yndlingsspiller Indy Groothuizen, lød det fra en storsmilende Anton Hassinggaard Pedersen.

For Aiham Dahche var aftenen noget særligt. Efter sommerferien skifter han fra Vinding SF til Vejle Boldklub, hvor han skal finde ud af, hvor langt talentet kan bære.

- Det var megafedt at få denne oplevelse. Jeg har aldrig været så tæt på banen og spillerne før. Jeg drømmer om, at det bliver mig en dag, sagde en håbefuld Aiham Dahche.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Ugeavisen Vejle

Blomster fra en glad dreng

Ugeavisen Vejle

Koncert i Mølholm Kirke

Annonce