Annonce
Ugeavisen Vejle

Foredrag om livsglæde i Halvni-klubben

Trine Alvilda Jensen det foredrag, hun holder i Halvni-klubben i Vinding Idræts Center den 10. oktober klokken 8.30.
Annonce

Vejle: "Om at overvinde livets udfordringer og leve i nuet" kalder Trine Alvilda Jensen det foredrag, hun holder i Halvni-klubben i Vinding Idræts Center den 10. oktober klokken 8.30.

Med afsæt i hendes egen historie som danser, forfatter, foredragsholder, hospitalsklovn og billedkunstner giver hun nogle bud på, hvordan man overvinder livets mange udfordringer og bevarer sin livsglæde, sin humor og sit helbred. Et foredrag om livets mange overgange, der skal være humoristisk, tankevækkende og inspirerende.

Trine Alvilda Jensen har netop haft en udstilling i Gårslev og medbringer eksempler på sit kunstneriske talent.

Mødet starter klokken 8.30 (deraf klubbens navn) med fælles morgenkaffe og slutter senest klokken 11. Der er entré, som inkluderer morgenbuffet. Medlemmer af VIC slipper med 40 kroner Tilmelding ikke nødvendig.

I november kommer sikkerhedsrådgiver Jan Friis Lindharth og fortæller om sine personlige oplevelser fra PET-tiden med hovedvægt på Blekingegadebanden, og i december får klubben besøg af én af Vejles store erhvervsikoner – direktør Otto Christensen eller "kage-Otto", som vejlenserne kalder ham. Det hele startede med ”Ingas Småkager og ”Inga-Dane” og blev senere til milliardvirksomheden Good Food Group.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Ugeavisen Vejle

Bager med på madspilds-app

Annonce