Annonce
Ugeavisen Vejle

Forfattermøde på biblioteket i Vejle

Kristian Bang Foss er tilbage med sin fjerde romen med titlen "Frank vender hjem.". Pressebillede
Vejle: Efter syv års pause er Kristian Bang Foss endelig tilbage med sin fjerde roman, Frank vender hjem, hvor han med skarp, sort humor portrætterer det danske klassesamfund. Mød forfatteren, når han mandag 2. november besøger Vejle Bibliotek.
Annonce

Vejle: Mandag 2. november kl. 19-21 kan du møde Kristian Bang Foss til forfatteraften på Vejle Bibliotek, hvor han i samtale med litteraturformidler Anders Østergaard Andersen fortæller om sin seneste roman, Frank vender hjem, der har begejstret både læsere og anmeldere, om skriveprocessen, om inspiration og tvivl og om, hvad en god historie egentlig er.

Kristian Bang Foss debuterede i 2004 med romanen Fiskens vindue, og fik i 2012 sit internationale gennembrud med "Døden kører Audi", der blev solgt til udgivelse i 17 lande.

"Frank vender" hjem er Kristian Bang Foss' fjerde roman og én af de nominerede til DR Romanprisen 2020. Det er en fortælling om mennesker, der kæmper for at finde sig en plads i livet - en sjov og kulsort roman, der tegner et portræt af to vidt forskellige familier i et dansk klassesamfund, hvor nogle flyder ovenpå som korkpropper, mens andre går til bunds.

Bogen er historien om Frank, der er vokset op i Hvidovre som søn af den sørgelige skikkelse Rock Tage, som hver aften tog ind til Strøget med sin guitar for at få kylet mønter efter sig. Frank forelsker sig i Thea, yngste generation i den stenrige Holmberg-familie, men har en nagende følelse af ikke at høre til, og at han snart vil blive afsløret som bedrager. En dag forsvinder han under mystiske omstændigheder, og da han vender hjem, er det med en historie, som er meget svær at tro på... /hvidtfeldt

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Ugeavisen Vejle

Blueskunst i Bygningen

Annonce