Annonce
Ugeavisen Vejle

Frisørmesteren har klippet landkortet til

Indretningen hos Rabihs Old Barbershop er bevidst oldschool og maskulin, blandt andet som de barbershopper man finder i Havana eller som i 50'erne og 60'erne herhjemme. PR-foto: Jonas Normann
Rabihs Old Barbershop har droppet tanken om at blive landsdækkende med saloner i Jylland, på Fyn og Sjælland. Vil skabe nærhed i sine to saloner i Vejle.

Vejle: Er du mand og bliver du klippet og barberet i Vejle? Så har du helt sikkert stødt på navnet Rabihs Old Barbershop.

Og det er ifølge ejeren, Rabih Buheiri, ikke tilfældigt.

- Vi vil gerne have fat i den moderne mand, der tør stå ved sit køn. Og som bruger penge på både at blive klippet og barberet, siger Rabih Buheiri, der har været frisørmester i midtbyen i Vejle i de seneste fem år, og som i dag har saloner i Veddelsgade 83 og på Dæmningen 8.

- Jeg har tidligere haft store ambitioner. Jeg ville gøre navnet Rabihs Old Barbershop kendt og med saloner mange steder i Danmark. Jeg brugte meget tid og mange kræfter på at kigge på lokaler, holde møder og bygge hele min forretning op til noget stort. Men undervejs i processen gik det op for mig, at det ikke handler om at have 50 Rabihs Old Barbershops over hele landet, forklarer Rabih Buheiri.

En frisør- og barbershop som min må gerne være en tidslomme, forklarer Rabih Buheiri (siddende med cigaren), indehaver af Rabihs Old Barbershop. PR-foto: Jonas Normann

Vejles barber og frisør

Frisørmesteren solgte derfor sin salon i Odense fra, lukkede mappen med de store planer og forkromede ambitioner.

- Jeg vil være til stede i Vejle. Det, der altid har været livsnerven i mit arbejde og i min tilgang til håndværket, som jeg og mine medarbejdere udøver, er nærvær. I mine saloner må man gerne nyde en cigar og sende blå cigarringe og drømme op i luften.

- Men stemningen er der. Der bliver spillet musik med Elvis og Johnny Cash, budt på en kop kaffe, og der er tid til kunderne. En frisør- og barbershop som min må gerne være en tidslomme, forklarer, siger Rabih Buheiri.

Derfor har hans salon på Dæmningen også netop skiftet navn til Rabihs Old Barbershop.

- Det gør vi til dels for at fejre det stærke brand, som Rabihs Old Barbershop har i Vejle og Trekantområdet, og for at positionere os endnu mere i Vejle og hos de kunder, der endnu ikke har fået den gode oplevelse, det er at blive klippet eller barberet hos os.

- Indretningen er bevidst oldschool og maskulin, blandt andet som de barbershopper man finder i Havana eller som i 50'erne og 60'erne herhjemme, siger han, der ikke lægger skjul på, at man primært henvender sig til den moderne mand, der ønsker at sætte tid af til både at blive klippet og barberet.

- Det oplever vi, at der er flere og flere mænd, der gør, siger Rabih Buheiri.

Annonce
Ugeavisen Vejle

Statens Serum Institut har øje på Vejles unge: Trekantområdet topper kedelig liste, og det handler om sex

Annonce
VEJLE

Nyt spisested på markant hjørne: Du skal købe mindst tre pizzaer ad gangen - til gengæld kommer de i en flot, gul æske

Annonce
Ugeavisen Vejle

Ny forretning i Vestergade: Her er stilen helt anderledes end dansk

Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Ugeavisen Vejle

Tag med til Mellemøsten i Vejle: Fem stærke bud på ting til boligen - udvalgt af Nader Hassan Ibrahim

Tørring Folkeblad

Gadepræst fortæller om sit arbejde ved kirkecafé

Ugeavisen Vejle

Nu pilles dødsdømte ejendomme ned: De må vige pladsen for 110 spritnye lejligheder i midtbyen

Ugeavisen Vejle

På café i en smart bybil for Mokkaens skyld

Egtved Posten

Nissen med den gule fører-hue vandt fotokonkurrencen

Ugeavisen Vejle

Hun blev kaldt container-rotten: Dorit åbner forretning på Ternevej

Ugeavisen Vejle

Nu er det officielt: Guldskat er skrumpet men slår alligevel en verdensrekord

Annonce