Annonce
Ugeavisen Vejle

Frugt- og Blomsterland flytter til Å-Centret

- Det var ikke planen at åbne en halv butik, da jeg 30. marts lukkede Frugt- og Blomsterland i Marys efter fem år. Men sådan er det blevet, og derfor glæder jeg mig til at få en rigtig butik igen, nemlig i Å-Centret, siger Jacob Thougaard. Arkivfoto: Yilmaz Polat
Grønthandler Jacob Thougaard skifter sin stadeplads i Paladspassagen ud med en butik på 163 kvadratmeter i Å-Centret. Frugt- og grøntafdelingen bliver danske sæsonvarer.
Annonce

Vejle: Selv om Vejles kendte grønthandler, Jacob Thougaard, er fyldt 71 år, har han ingen planer om at gå på pension.

Når grønthandleren lørdag 4. januar har sidste åbningsdag med sin stadeplads i Paladspassagen, er det ikke for at gå på pension. Tværtimod. Jacob Thougaard flytter nemlig tilbage til det sted, hvor det hele begyndte i 1982.

- Jeg åbner min nye butik i Å-centret, nærmere bestemt i hjørnebutikken med facade ud mod åen og især parkeringspladserne, der måske er det allervigtigste for en butik som min.

- Jeg glæder mig til igen at få en rigtig butik, nemlig på på 163 kvadratmeter. Og så er der jo også det store udenomsareal, hvor jeg får alvor får mulighed for at præsentere mine varer, siger Jacob Thougaard.

Efter planen skulle placeringen i Paladspassagen kun have været en stadeplads med friske bær. Arkivfoto: Yilmaz Polat
Annonce

Mere grønt

Når Frugt- og Blomsterland flytter til Å-centret, er det ikke kun udvalget af planter, der bliver større. Det samme bliver udvalget af frugt og grønt.

- Stadepladsen var ikke nok, når man driver en forretning som min. Det var ikke planen at åbne en halv butik, da jeg lukkede Frugt- og Blomsterland i Marys 30. marts efter fem år for så få måneder senere at åbne med en stadeplads ved indgangen til det nu tidligere shoppingcenter. Men når efterspørgslen er der, kan jeg ikke lade være. Det ved mine mange trofaste kunder, forklarer Jacob Thougaard.

Grønthandleren glæder sig især til at udvide udvalget i sin frugt- og grøntafdeling.

- Frugt- og grøntafdelingen vokser betragteligt og kommer især til at bestå af danske sæsonvarer. Men jeg kommer også i fremtiden til at handle med appelsiner og clementiner fra Andalusien, som kunderne kommer langvejs fra for at få fat i, siger Jacob Thougaard med et smil på læben.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Annonce