Annonce
Ugeavisen Vejle

Giv din egen version af Vejle

Du kan hente lydfiler, akkorder, tekst og uploade din coverversion på kommunens hjemmeside. Sidste chance for at være med i konkurrencen er 5. juni klokken 12. PR-foto
Indsend dit musikalske bidrag. Sidste chance for at være med i cover-konkurrencen er 5. juni klokken 12.
Annonce

Vejle: Dit ambitionsniveau er ikke afgørende, og du har fuldstændig kunstnerisk frihed. Du kan være solo-musiker eller med i et band. Du kan synge foran spejlet, i garagen eller på Oslobåden. Det vigtigste er, at du har lyst til at levere din egen version af Vejle.

Der er tale om en cover-konkurrence. Det hele begyndte, da Kultur- og Fritidsforvaltningen i forbindelse med nedlukningen af Danmark livestreamede koncerter på Facebook under titlen "Kvalitetstid". Her kunne borgerne nyde gratis livekoncerter med lokale kunstnere. Simon Clemens - også kendt som Vejles brødmand - spillede sangen "Min version af Vejle", og den blev godt modtaget; et viralt hit, lød det fra kommunen.

Nu opfordres alle så til at deltage i coverkonkurrencen "Min version af Vejle", hvor der er gavekort på 500 kroner pr. næse på højkant til enten City Vejle, Tartan Music eller Guiter Huset i Vejle.

- Endnu har vi ikke modtaget bidrag, men flere arbejder på sagen. Vi har kendskab til i hvert fald tre projekter, lyder det fra kulturkonsulent Lasse Lund Skovsgaard.

Annonce

Vinder kåres 17. juni

Deltagerne kan frit vælge genre: Elektronisk sampling, garagepunk, metal eller noget helt fjerde. Du vælger selv - så længe dit musiske bidrag indeholder et coveraspekt af den oprindelige melodi eller tekst. Du kan hente lydfiler, akkorder, tekst og uploade din coverversion på kommunens hjemmeside. Sidste chance for at være med i konkurrencen er 5. juni klokken 12.

Fra 8. til 11. juni laver kommunen en afstemning på Facebook, hvor du kan lytte til og stemme på din favorit blandt alle de indsendte covernumre. Herefter lytter en jury til sangene og finder en vinder, der bliver kåret 17. juni.

Juryen består af:

- Lars "Charlie" Mortensen, Jelling Musikfestival.

- Maria Therasa Olsen, BRYG Coffee House.

- Andreas Kiis Antonsen, City Vejle.

- Jonas Vázquez Bøgh, Dystopia.

- Sten Byriel, Vejle Musikskole.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Annonce