Annonce
Ugeavisen Vejle

Givskud Zoo: Vi er ovenud tilfredse

Især løveungerne var populære i 2020-sæsonen.- Mange danskere besøgte os, og mange af dem var nye gæster, som nok ikke ville komme forbi uden Folketingets sommerpakke, der gav halv pris på entrébilletten. Så det har været med til at redde sæsonen for os, lyder det fra direktør Richard Østerballe. PR-foto
Trods en svær opstart med nedlukning i to måneder og et massivt tab af udenlandske gæster er Givskud Zoo kommet igennem sæson 2020 med et flot resultat.
Annonce

Givskud: Givskud Zoo - Zootobia har netop rundet sæson 2020 af, og parken er nu lukket resten af året.

- Vi må vel nok kalde sæson 2020 den mest specielle i hele parkens historie. Ligesom i resten af verden har covid-19 i den grad sat sine spor, og aldrig har vi oplevet så mange dramatiske ændringer af vores forudsætninger for at drive et zoologisk anlæg, både for gæster og personale, siger direktør Richard Østerballe i en pressemeddelelse.

Alligevel er det med optimisme og positivitet, at sæsonen rundes af:

- Da vi stod i marts og kiggede frem mod et meget usikkert år, havde vi hverken turde håbe på eller drømme om det resultat, vi nu kommer ud med. Vi har haft cirka 364.000 gæster hvilket er 40.000 gæster færre end sidste år, men ved hjælp af massive besparelser, private donationer og især regeringens hjælpepakker ender vi formentlig med et pænt overskud på bundlinjen i sæson 2020. Så vi er ovenud tilfredse, lyder det fra direktøren.

Parkens personale arbejder nu på at forberede sæson 2021.

- I år var vores store nyhed et nyt bongoanlæg og en nyetableret sti, der giver forbindelse rundt i hele parken på en bedre måde, hvilket vores gæster har taget rigtig godt imod. Og løveungerne var også utrolig populære. Til næste sæson har vi mange planer og ideer på tegnebrættet, og vi håber, at vi kan få det hele projekteret på plads og præsentere det snarest, siger Richard Østerballe. /lasau

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Ugeavisen Vejle

Blueskunst i Bygningen

Annonce