Annonce
Ugeavisen Vejle

Grønt skulderklap til 13 dagplejere

Det grønne flag er et bevis på, at dagplejerne opfylder en række kriterier. PR-foto
Annonce

Vejle: 13 naturdagplejere i Vejle får nu tildelt certifikater og Det Grønne Spire Flag, der er en særlig anerkendelse af dagplejernes arbejde i og med naturen.

Dagplejerne skal i løbet af året opfylde en række kriterier, fx skal børnene være ude hver dag - og på et besøg i naturen hver uge. Dagplejerne skal også give børnene oplevelser inden for temaerne "jord-til-bord" og "årstidernes skiften".

- Det har stor betydning for vores børns fysiske og mentale sundhed, at de kommer ud i naturen hver dag, hvor de kan udforske og lære. Det her er et stort og velfortjent skulderklap til vores dagplejere, der er med til at gøre vores børn nysgerrige på oplevelser i det fri, siger Torben Elsig-Pedersen, børne- og familieudvalgsformand, i en pressemeddelelse.

Alle naturdagplejere skal hvert år indsende en årsplan, der ligger på Dagplejens hjemmeside. Årsplanen kan blandt andet indeholde aktiviteter som at lede efter dyrespor, lave fuglemad og samle skrald i naturen.

Modtagelsen af Det Grønne Flag gælder i et år. /lasau

Grønne spirer

Grønne Spirer er Friluftsrådets landsdækkende grønne mærkningsordning for dagtilbud. Det har eksisteret for institutioner i 15 år og for dagplejere i 10 år.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Ugeavisen Vejle

Musik og sang i Løget

Annonce
Forsiden netop nu
Ugeavisen Vejle

Wæthæl aflyser gåtur

Ugeavisen Vejle

Den nedarvede skam

Ugeavisen Vejle

Jazzmusik i Bredsten Kirke

Ugeavisen Vejle

Klør det dernede?

Annonce