Annonce
Ugeavisen Vejle

Gratis gymnastik for de morgenfriske

Nu skal folk i Egtved også i gang med at dyrke udendørs morgengymnastik i Idræt i dagtimerne. I Vejle er der ofte over 100 deltagere til den udendørs morgengymnastik ved Albuen og på plænen foran Vejle Bibliotek. Foto: Idræt i dagtimerne
Annonce

Vejle: Idræt i dagtimernes populære gratis tilbud om udendørs morgengymnastik breder sig nu fra Vejle til Egtved, hvor der er premiere på plænen ved Egtved Bibliotek.

- Det er fantastisk, at Egtved nu kommer med. Den begejstring, som de frivillige instruktører har lagt i denne udfordring, har været helt unik. Der er udført et stort forarbejde med forberedelse af blandt andet øvelser. Og i lighed med Vejle vil der efter gymnastikken kunne købes kaffe og rundstykker for 20 kroner, fortæller Lars Damgaard, leder af Idræt i dagtimerne.

Han nævner, at gymnastikken i Egtved finder sted hver mandag i maj, juni og august klokken 9.

Tidligere har gymnastikken også bredt sig til Ødsted, hvor det finder sted på plænen foran Brunmosehallen hver fredag i maj klokken 9, og ved Give Bibliotek/Huset hver torsdag i maj, juni og august klokken 9.

Annonce

Hver tredje springer motionen over

Erfaringer fra Vejle har vist, at cirka 30 procent af deltagerne ikke dyrkede nogen form for motion.

- Vi håber naturligvis, at det kan lykkes i Egtved. En af grundidéerne bag Idræt i dagtimerne er jo netop at gøre inaktive borgere til aktive borgere, siger Lars Damgaard.

Der har været gratis morgengymnastik ved Albuen i flere år og ofte er der over 100 deltagere. Den store tilslutning medførte i 2017, at der også blev tilbudt morgengymnastik på plænen foran Vejle Bibliotek. Her finder gymnastikken sted henholdsvis hver onsdag i maj, juni, august og september klokken 8.30 og hver mandag i maj, juni, august og september klokken 9.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Annonce