Annonce
Ugeavisen Vejle

Gratis sommeroplevelser for børn i City Vejle

I et rally-værksted skal de unge kørere bygge deres egen bil. PR-Foto
Vær med i bolsjeværkstedet, byg din egen sæbekassebil og tag på guidet smagstur i udvalgte butikker.
Annonce

Vejle: Vær med i bolsjeværkstedet, byg din egen sæbekassebil og tag på guidet smagstur i udvalgte butikker.

Midtbyen er fyldt med spændende sommeroplevelser for børn og unge. Alt sammen er arrangeret af City Vejle og Vejle Kommune, der gerne vil gøre ferien endnu sjovere for dem. Og det er gratis.

- Det har været et hårdt forår for mange børn og unge. Corona har lukket skolerne, og de har måttet undvære vennerne. Vi synes, de fortjener nogle fantastiske oplevelser, hvor de - sammen med jævnaldrende - kan få nogle gode sommerminder. Derfor har vi skabt nogle oplevelser hen over sommerferien, hvor de kan boltre sig helt gratis, siger citychef Andreas Kiis Antonsen i en pressemeddelelse.

Annonce

Internationale smagsoplevelser

Bolsjeværkstedet er allerede i fuld gang. Det samme er “Smag på verden med City Vejle” hvor børn inviteres til en guidet smagstur på 90 minutter gennem gågaden. Det sker hver mandag, onsdag og fredag i løbet af hele sommerferien. På turen gennem gågaden besøges en række af City Vejles butikker, lige fra Osteriet til Bones, hvor børnene får lov til at smage på lækkerier fra verden omkring os.

- Du behøver ikke rejse til Frankrig, Italien eller USA for at smage maden derfra. Det kan du sagtens gøre i Vejle. Vores dygtige butikker glæder sig til at give børnene en masse forskellige internationale smagsoplevelser. På hver smagstur er der plads til 10 børn, som vores guide vil passe godt på. Imens kan de voksne hygge sig og slappe af med en shoppetur i vores butikker, lyder opfordringen fra Andreas Kiis Antonsen fra City Vejle.

Annonce

Byg din egen sæbekassebil

Lige nu er der også tilmelding til begivenheden ”Byg din egen sæbekassebil”. I det store rally-værksted skal de unge kørere bygge deres egen bil og senere vise den frem i et Sæbekasse Grand Prix-optog gennem gågaden. Når det hele slutter, må man tage sæbekassebilen med hjem. Tilmelding til de mange gratis aktiviteter sker via City Vejles Facebook-side, hvor pladserne gives efter først-til-mølle-princippet.

- Vi følger naturligvis sundhedsmyndighedernes anbefalinger i forbindelse med corona. Derfor er der også et begrænset antal deltagere til hver aktivitet. Uanset om vejrudsigten lover sol eller regn, så er vi klar til at skabe nogle gode ferieminder sammen med dem. Shopping i Vejle skal være en oplevelse. Også for byens børn og unge, siger Andreas Kiis Antonsen.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Ugeavisen Vejle

Blomster fra en glad dreng

Ugeavisen Vejle

Koncert i Mølholm Kirke

Annonce