Annonce
Ugeavisen Vejle

Gratis yoga i parken: Bare kom som du er

Lørdag 15. juni indbydes alle til gratis yogaøvelser i Mariaparken på Blegbanken. Arrangementet begynder klokken 10.45 og slutter klokken 12. Arkivfoto
For tredje gang fejrer indisk forening årets yogadag med tilbud om gratis yoga for alle i Mariaparken på lørdag.
Annonce

Vejle: Man behøver ikke have prøvet at sno sig på en yogamåtte før, når den indisk-danske venskabsforening "Indian Assocation of Denmark (IAD)" indbyder til yoga-arrangement i Mariaparken på Blegbanken lørdag 15. juni. Øvelserne vil nemlig være tilrettelagt, så både trænede og nybegyndere kan være med.

Som sædvanlig har IAD et tæt samarbejde med den indiske ambassade i København, hvilket betyder at den indiske ambassadør i Danmark, Ajit Gupte, også deltager for at være med til at markere den internationale yogadag.

Side om side med ambassadøren kan man møde byrådsmedlem Anja Daugaard, der også er formand for arbejdsmarkedsudvalget. Anja Daugaard fra Liberal Alliance er blevet indbudt som repræsentant for det officielle Vejle og har takket ja til at være med. Arrangementet begynder lørdag klokken 10.45 og slutter klokken 12.

Det er gratis for alle at deltage, og instruktionerne er tilrettelagt, så børn ned til syv år kan være med. Dermed håber arrangørerne at tiltrække børnefamilier til en sjov formiddag i fællesskab på tværs af nationaliteter.

Annonce

Øvelser for krop og sind

- Det er den tredje gang vi holder International Day of Yoga i Vejle, og begivenheden dækker både Jylland og Fyn. Vi indbyder alle jeres venner og familier til at være med i den største yogabegivenhed i det smukke Vejle, skriver indiske Hemanth Kumar, som er grundlægger og formand i foreningen IAD.

Han tilføjer, at den internationale yogadag er tænkt som en terapeutisk oplevelse, som forhåbentlig giver flere lyst til at fortsætte med at dyrke den ældgamle gymnastik for både krop og sind.

- Yoga giver mulighed for selvrealisering, tilføjer Hemanth Kumar i sin indbydelse. Der er et antal gratis yogamåtter til rådighed, og de vil blive uddelt efter først-til-mølle-princippet for dem, der ikke medbringer deres egne måtter.

Vil man vide mere eller give en hånd med den praktiske side af arrangementet kan man kontakte Indian Assocation of Denmark på facebook, mail eller telefon. Mailadressen er: indianassociationofdenmark@gmail.com og telefonnummer 71 69 48 56.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Annonce