Annonce
Ugeavisen Vejle

Gymnastikforening fik over 21.000 kroner i sponsorstøtte

PR-foto
En aftale med OK har været givtig for Højen Gymnastik & Ungdomsforening.
Annonce

Højen: Det kan godt betale sig at tanke hos Dagli’Brugsen i Højen. For nu har Højen Gymnastik & Ungdomsforening modtaget godt 21.000 kroner plus eventuel moms for det seneste år.

Pengene har OK’s kunder sparet op til klubben ved at tanke på deres OK Benzinkort. Når man vælger at knytte sit benzinkort til sponsoraftalen, støtter man gratis med et ørebeløb for hver liter brændstof, der tankes på kortet. Det koster med andre ord ikke kunden ekstra at tanke, da det er OK og Dagli’Brugsen i Højen, der udbetaler pengene.

Annonce

Boldskur

- Vi bruger vore sponsorkroner på vore ungdomshold i alle idrætsgrene. Vi yder oftest støtte, når en afdeling mangler en lidt større ting, som eksempelvis redskaber til gymnastikafdelingen, og fodbold fik på et tidspunkt et boldskur, fortæller næstformanden for Højen Gymnastik & Ungdomsforening Per Bomholt i en pressemeddelelse.

- Vi har også fået lavet en "aktiv park", som giver alle i byen mulighed for aktiviteter af mange forskellige slags. Der er mulighed for håndbold, fodbold, basketball, hockey, multifitness og så videre plus der er et shelter med mulighed for at sidde i tørvejr ved bænke og borde, siger han.

Klubben har også lavet en tennisbane med kunstgræs.

- Så det kan komme alle til gode, og ikke mindst vore børn og unge, som er i flertal i vores forening. Vi har i øvrigt gymnastikopvisning 21. marts i Multihuset i Højen. Så vi er meget glade for støtten især fra Dagli’Brugsen, som vi har et unikt samarbejde med, og det er en vigtig medspiller i lokalområdet, siger Per Bomholt.

Vejle Fodbold Club fik også støtte - nemlig cirka 2400 kroner fra OK-aftalen. /exp

Annonce
Annonce
Ugeavisen Vejle

Nøgne værker i Havnegade

Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Ugeavisen Vejle

Jacob Bank bliver professionel

Ugeavisen Vejle

Tag på snapse-urtetur på heden

Annonce