Annonce
Ugeavisen Vejle

Hård skæbne på Monza for Rossel

Den vejlensike racerkører ser frem til det næste løb på banen i Sydfrankrig, der køres sidste weekend i maj. PR-foto
Trods sæsonens uheldige start er vejlenseren Kevin Rossel klar til hurtige gearskift i sidste weekend i maj.

Vejle: Der var masser af drama, da vejlenseren Kevin Rossel for første gang krydsede klinger med Monza, og selvom han blev udsat for lidt af hvert, er den unge østjyde ganske fortrøstningsfuld.

Kevin Rossel havde på forhånd et ønske om at tæmme den italienske tyr, der udgør logoet på Lamborghini-raceren i Super Trofeo-serien, og den mission lykkedes faktisk ganske godt. Desværre var det ikke tilfælde for alle i feltet, hvor flere kørere i højere grad mindede om køer, der blev sat på græs for første gang.

Sæsonstarten bød på en punktering, ligesom en meget stor del af de øvrige biler, der lå til topplaceringer, og løbet dagen efter betød en fejl fra en anden bil tidlig fyraften.

Annonce

- Det virker faktisk som om, at vi mistede to podiepladser, der i den grad var inden for rækkevidde. Jeg havde egentligt ret hurtig en god fornemmelse, selvom jeg ikke havde kørt der før, og det lyder jo helt tosset og sige det, når vi var udsat for så meget, men tingene spillede egentlig meget godt, selvom det var første gang, jeg mødte mit nye team.


Det virker faktisk som om, at vi mistede to podiepladser, der i den grad var inden for rækkevidde. Jeg havde egentligt ret hurtig en god fornemmelse, selvom jeg ikke havde kørt der fø,

Kevin Rossel, vejlensisk racerkøre


- Det er dygtige folk, der vil vinde, og min makker kører stærkt, men lørdag røg nærmest alle førende biler ud med punkteringer, og søndag var det en bil, som vi indhentede med en omgang, der lavede en klar fejl og puffede os af banen. Det er da brandærgerligt, men det er racing, og vi kørte heldigvis hjem med en god fornemmelse. Der ligger mange point og venter, siger Kevin Rossel, der kunne se de mange punkteringer få konsekvenser for reglementet med det samme.

Skulle skifte dæk

Alle blev påkrævet at skifte nye dæk i forbindelse med kørerskiftet om søndagen, fordi der var så mange punkteringer lørdag, og det var da ret specielt.

- Det betød også, at vi kom ud på kolde dæk til den sidste del, og det var måske med til at give noget ekstra uro. Det virkede ikke som noget vildt sammenstød, men han får ramt mit baghjul, så hjulophænget knækker, og så er det bare farvel og tak. Det vil jeg ikke gå og ærgre mig over, fordi der var ikke rigtigt noget, jeg kunne ændre alligevel.

- Nu gælder det bare om, at vi går ud og viser tænder på samme måde næste gang, og så satser vi på, at vi har heldet lidt mere på vores side. Vi må have sparet lidt op, lyder det med et skævt smil fra Kevin Rossel, der kan se frem til et gensyn med Paul Ricard-banen i Sydfrankrig i dagen 28. til 30. maj.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Kultur

Irmas brevkasse: Datter vil ikke spise

Annonce