Annonce
Ugeavisen Vejle

Højskole aflyser hele foråret: Bedre at ærgre sig over aflysning end fortryde gennemført møde

Fra gladere dage: Forstander Jørgen Ejlskov til højre og bestyrelsesformand i Vejle Kunst- og Kulturhøjskole Svend Strunge modtager Vejle Kommunes kulturpris 2017. Nu har højskolen netop aflyst hele forårsprogrammet. Arkivfoto: Mette Mørk
Over 30 arrangementer i løbet af foråret er netop blevet aflyst af Kunst og Kulturhøjskolen Vejle. En rigtig tung beslutning, lyder det fra skolens ledelse.
Annonce

Vejle: - Vi vil hellere ærgre os over aflysninger end fortryde gennemførelser. Men vi er utroligt kede af situationen.

Det siger forstander Jørgen Ejlskov fra Kunst og Kulturhøjskolen i kølvandet på, at højskolens ledelse - forstander, formand og næstformand - fredag måtte tage den "rigtig tunge" beslutning at aflyse hele forårsprogrammet.

Det gælder både højskoledage, andre arrangementer og lørdagsbussen - den sidste foreløbig for februar og marts.

- Vi har sendt besked ud til vore mere end 1000 deltagere om, at vi har aflyst hele vores forårsprogram med mere end 30 foredrag og øvrige arrangementer. Det er bare så kedeligt, siger Jørgen Eilskov.

Aflysningerne skyldes, hvis nogen skulle være i tvivl, covid-19-pandemien og de restriktioner, den har udløst.

Annonce

Aflysning får opbakning

Jørgen Eilskov tilføjer, at aflysningerne har mødt stor forståelse og opbakning fra både foredragsholdere og de, der skulle have deltaget i arrangementerne.

Forårsprogrammet vil i vides muligt omfang blive gennemført til efteråret.

Højskolen har vurderet, at det er administrativt mindst bøvlet at tilbagebetale de penge, der gælder forårets arrangementer. Det kræver, at indbetalerne sender en mail til skolen. Det er et betydeligt arbejde, som skolen dermed står over for, som man venter at være færdig med i slutningen af februar.


Vi har sendt besked ud til vore mere end 1000 deltagere om, at vi aflyser har aflyst hele vores forårsprogram med mere end 30 foredrag og øvrige arrangementer. Det er bare så kedeligt.

Jørgen Eilskov, forstander for Kunst og Kulturhøjskolen


Tilmelding til den kommende sæson i Kunst og Kulturhøjskolen åbner 1. marts.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Annonce