Annonce
Ugeavisen Vejle

Her er læsernes flotte vinderbilleder

Karsten Frisk sendte dette foto til redaktionen. Han skrev: Søndag 9. maj ved 22.30-tiden var tidspunktet for kulminationen af årets første "rigtige" tordenvejr med lyn og torden i rigt mål. Både uhyggeligt og samtidigt fascinerende. Billedet er taget fra en altan på 6. etage i Krygerhus, Smaragdvej, Vejle.
Vejle: For tre år siden søsatte vi en serie, hvor læserne fik mulighed for at vise et godt foto frem i Ugeavisen Vejle. Lige siden har vi hver uge modtaget spændende billeder fra Vejle og omegn; tak til alle, der har sendt bidrag. Her på siderne kan du se et lille udpluk af vinderbillederne fra 2021. Alle vandt en overraskelse fra Palles Bageri.
Peter Kristensen sendte dette foto til redaktionen. Han skrev: Bølger på stranden ved Albuen danner et virkelig smukt mønster i den lave sol.
Lone Drejer Jensen sendte dette foto til redaktionen: Hun skrev: En mørk og overskyet november morgen ved Tirsbæk Strand bryder solen pludselig igennem skyerne og sender en fantastisk solstråle ned til os vinterbadere, som står på badebroen. Det er som om, vi modtager et glædeligt budskab oppefra.
Per Bæk Jensen sendte dette foto til redaktionen. Han skrev: De smukke æbler under træet danner et flot efterårstæppe i gult og grønt. Fortæller, at nu er efteråret kommet. Motivet er taget på p-pladsen v/ Niels Bohrs vej.
Orla Madsen sendte dette foto til redaktionen. Han skrev: Skyttehusbugten med Skyttehushalvøen i forgrunden set fra en helikopter ind mod Vejle by. Fotoet er taget 6. juni.
Tommy Boisen sendte dette foto til redaktionen. Han skrev: Jeg gik en skøn tur langs fjorden fredag 10. december, hvor jeg på tilbagevejen blev helt bjergtaget af indkigget til vores smukke by. Jeg tog ret mange billeder, men har udvalgt dette som forslag til ugens læserfoto, med masser af lys og julestemning.
Henriette Filtenborg Grauslund sendte dette foto til redaktionen. Hun skrev: Aftensol omkranset af istapper. Dette iskolde solnedgangsfoto er taget på nordsiden af Vejle Fjord den 10. februar. Fotoet blev brugt på DR-Vejret, så nu hvor det har været på landsdækkende tv, synes jeg også, det fortjener lokal opmærksomhed.
Henrik Würgler sendte i påsken dette foto til redaktionen. Han skrev: Der er flere, der holder påskeferie og meget afslappet nyder solens morgenstråler på cykelstien. Mit bud på ugens foto.
Brigitta Mårtensson sendte dette foto til redaktionen: Hun skrev: En tidlig kold morgen tog jeg dette smukke billede ud over Vejle Havn, jeg synes selv, at det er helt magisk.
Susie Kierkegaard sendte dette foto til redaktionen. Hun skrev: Billedet her er fra parkeringspladsen ved Foreningernes Hus. Jeg har døbt det "Kom som du er!" Jeg synes, at det fint afspejler den rummelighed, som findes derinde.
Grethe Boel sendte dette foto til redaktionen. Hun skrev: Forår i Kongens Kær - gæssene har fået gæslinger - mødte dem på gåturen den 29. april.
Johanne Olsen sendte dette foto til redaktionen. Hun skrev: En gang imellem kan man være heldig at se noget særligt på en gåtur. Det var ved Nørremarkskirken at denne flotte formation kom til syne.
Annonce
Ugeavisen Vejle

Der blev fyret 15.000 klimakroner af om året: Nu kan Stefan drikke rødvin for pengene

Annonce
Ugeavisen Vejle

Vejles svar på Emil fra Lønneberg sørgede for at byens udsatte fik deres livs bedste måltid

Annonce
Ugeavisen Vejle

Sådan sparer Laila 18.000 kroner om året: Nu er der plus på kontoen, selvtilliden er vokset, og vejlenseren har øget chancen for et liv uden skranteår

Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Ugeavisen Vejle

Alice lader dine drømme gå op i guld: Ny guldsmed i byen skaber personlige vielsesringe og mere til

Ugeavisen Vejle

Så mange vil gerne drive ishusene ved to af Vejles strande: Sikærs forslag har skubbet efterspørgslen i vejret

Ugeavisen Vejle

Ny og helt anderledes restaurant åbner på Vejles gågade: Restauratør vil give gæsterne et show ved bordet

Ugeavisen Vejle

Ugens foto: Stort optog i Nørregade

Ugeavisen Vejle

Biblioteket anbefaler: I would prefer not to

Ugeavisen Vejle

Musvitten - mejsen med det sorte slips

Ugeavisen Vejle

Statens Serum Institut har øje på Vejles unge: Trekantområdet topper kedelig liste, og det handler om sex

VEJLE

Nyt spisested på markant hjørne: Du skal købe mindst tre pizzaer ad gangen - til gengæld kommer de i en flot, gul æske

Annonce