Annonce
Ugeavisen Vejle

Her kører det rigtigt stærkt: Bilmærke udvider med 1000 kvadratmeter

Lars Paugan, eftermarkedschef hos Porche, viste fredag servicecenterets nye kvadratmeter frem.  Foto: Flemming Larsen
Hurtige biler - blandt andet den nye, fuldt elektriske Porsche Taycan - var på alles læber, da Porsche Servicecenter Vejle fredag holdt indvielse. Servicecenteret hos My Garage har udvidet med 1000 kvadratmeter og er blevet dobbelt så stor
Annonce

Vejle: Der blev skrevet bilhistorie fredag eftermiddag hos My Garage. Her indviede Porsche Servicecenter Vejle sit nye servicecenter. Centeret er blevet udvidet med 1000 kvadratmeter, og er dermed blevet dobbelt så stor.

Og der kom trillende porcheejere fra hele landet.

Annonce

10 nye arbejdsstationer

Servicecenteret på Vittrupvej i Bredballe har udvidet med 10 nye arbejdsstationer med otte nye lifte. Udvidelsen kommer, efter at man for blot to og et halvt år siden opnåede sin autorisation.

- De seneste to et halt år har vi serviceret mange Porsche-ejere. Noget af det, som kunderne har lagt vægt på, er, at deres biler kan komme hurtigt til service, siger Lars Paugan, eftermarkedschef hos Porsche Servicecenter Vejle.

Bilerne, som besøger værkstedet, er en alsidig blanding af racerbiler, sportsvogne, hverdagsbiler, SUV’er og off-roadere, samt benzin-, diesel-, hybrid- og nu også biler med elmotorer.

Annonce

Fuldt elektrisk

Ved fredagens indvielse var blikket især rettet mod den nye, fuldt elektriske Porsche Taycan, som servicecenteret med udvidelsen nu også er gearet til servicere. Og når udvidelsen skete nu, er det også fordi, at teknikerne ved Porsche Servicecenter Vejle, skulle  være klar til at kunne service ejere af  Porsche Taycan.

- Servicen af elbilen stiller nemlig andre krav end servicen af traditionelle brændstofmotorer, og derfor kræver det en specialdesignet Porsche Taycan-arbejdsstation, som er en del udvidelsen, siger Lars Paugan.

Han nævner, at servicecenterets succes er simpel.

- Vores ansatte har en stor passion for deres arbejde og for Porsche. Vi forstår, hvor meget Porsche-bilerne betyder for kunderne, og vi passer på dem, som var de vores egne, siger han.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Annonce