Annonce
Ugeavisen Vejle

Her kan man tale om vokseværk: Kasserne hober sig op

Opgangen til Ziigee i Vejle er fyldt med pakker. Firmaet har vokseværk og må finde større rammer. Foto: Lars Saugbjerg
Virksomheden Ziigee, der kom til verden i Vejle sidste år, har fart på. På få måneder har omsætningen rundet en halv million kroner. Pladsmanglen på Ibæk Strandvej er til at få øje på, så nu flytter firmaet til Ferrarivej. Lageret rykker nordpå.

Vejle: - Vi kan simpelthen ikke følge med.

Rasmus Thyregod kigger rundt på de mange papkasser, der fylder op på hans kontor. Opgangen til virksomheden Ziigee.dk har samme "indretning"; papkasser fra gulv til loft. Alle vandrette flader bliver udnyttet. Sådan ser en online succes ud.

Erhvervseventyret begyndte sidste år.

- Vi åbnede webshoppen i midten af august. Indehaveren (Martin Kølbek, red.) og jeg kendte absolut intet til internethandel, erkender Rasmus Thyregod med et smil.


Pludselig begyndte vi at få travlt. Alle weekender i december blev taget i brug for at få pakket ordrerne

Rasmus Thyregod, daglig leder af Ziigee


Han er uddannet finansøkonom og bankrådgiver, og ansat til at drive virksomheden.

- Vi prøvede os frem. Vi sagde: "Nå, det virkede ikke - så prøver vi noget andet. Nå, det virkede lidt bedre" - og så rettede vi ind. Det har været learning by doing, ikke mindst i forhold til markedsføringen, fastslår den daglige leder.

Annonce

Sortimentet

På et tidspunkt, et par måneder efter startskuddet, begyndte trafikken på ziigee.dk at se fornuftig ud.

- Pludselig begyndte vi at få travlt. Alle weekender i december blev taget i brug for at få pakket ordrerne, fortæller Rasmus Thyregod.

Daglig leder Rasmus Thyregod ser frem til at rykke ud af lokalerne på Ibæk Strandvej. Foto: Lars Saugbjerg

Virksomhedens sortiment består af en lang række produkter, der henvender sig til børn. Alt fra sengetøj og håndklæder til madkasser og drikkedunke. I alt omkring 550 varenumre.

- Tidligere har Martin Kølbek handlet engros med en del af sortimentet. Med webshoppen så vi muligheden for at ramme slutforbrugeren direkte, forklarer Rasmus Thyregod.

Annonce

600.000 kroner

I de godt fire måneder af 2020, hvor Ziigee langsomt men sikkert bed sig fast i markedet, omsatte virksomheden for omkring 600.000 kroner.

- Og vi har faktisk kun haft to effektive måneder i 2020, nemlig november og december. Vi kan samtidig konstatere, at vi er kommet godt fra start i 2021. Alt tyder på, at vi bevæger os i den rigtige retning, siger Rasmus Thyregod.

Rasmus Thyregods kontor er også fyldt med pakker. Foto: Lars Saugbjerg

Blikket faldet igen på de mange papkasser, der står stablet i opgang og kontorlokaler.

Annonce

Nye leverandører

I kasserne er der varer, som skal pakkes og sendes. Tallerkener med Spiderman, bestiksæt med enhjørninger, kasketter med Frost, sengetøj med Barbie og håndklæder med Avengers. Og meget, meget andet.

- Lige nu sælger vi primært sengetøj, børnetasker, madkasser og drikkedunke. Snart vil vi også gøre en del i legetøj, fortæller Rasmus Thyregod, der i øvrigt peger på en sikker bestseller:

- Alt med dinosaurusser på. Det rykker. Men det skifter fra dag til dag, når vi taler om de mest populære varer, lige nu er det Minnie Mouse sengetøj. Gurli Gris som kategori sælger også rigtig godt, og det samme gør Paw Patrol.

Varerne hober sig op, så det giver god mening at etablere lager et andet sted. Foto: Lars Saugbjerg

Det er planen at udvide antallet af varenumre, så Ziigee runder 1000 i løbet af foråret.

- De seneste dage er blevet brugt på at søge efter nye leverandører, så vi kan udvide og få endnu mere fart på, siger Rasmus Thyregod.

Ziigees vokseværk fører inden for få uger virksomheden til nye kontorfaciliteter på Ferrarivej i Vinding. Laget, der vokser og vokser, bliver placeret i Aalborg.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Annonce