Annonce
Ugeavisen Vejle

Hetag Tagmaterialer flytter til Vejle: Havde for lidt plads i Hedensted

Hetag Tagmaterialer sælger materialer til små og mellemstore tagdækkere over hele landet. Arkivfoto: Michael Svenningsen
Salgsvirksomheden Hetag Tagmaterialer rykker fra Lundagervej i Hedensted til Stiftsvej i Vejle for at kunne udvide.
Annonce

Hedensted/Vejle: I denne uge skifter Hetag Tagmaterialer sin adresse på Lundagervej i Hedensted ud med en på Stiftsvej i Vejle.

Virksomheden, der sælger tagdækningsmaterialer fra primært Phønix til små og mellemstore tagdækkervirksomheder havde for lidt plads i Hedensted.

- Hetag Tagmaterialer har været i Hedensted i 46 år, så det er lidt vemodigt at skulle flytte derfra. Men vi havde simpelthen ikke plads til vores materialer eller til at udvide i Hedensted, fortæller afdelingschef Michael Nielsen fra Hetag Tagmaterialer.

Kontoret er flyttet, og i denne uge følger lageret, så virksomheden gerne skulle være klar til at ekspedere kunderne fra den nye adresse fra på mandag.

- På vores nye adresse har vi plads til at udvide vores sortiment og få et stort ekspeditionslager og logistiklager. Vi udvider også med tre medarbejdere, så vi kommer op på 25, fortæller Michael Nielsen.

Annonce

Tæt ved motorvejen

Medarbejderne arbejder med både internt og eksternt salg, spedition og logistik. Derfor var en beliggenhed tæt på motorvejen også vigtig for virksomheden.

Det er Vagn Clausen, der oprindeligt stiftede Hetag, der ejer Lundagervej 22, hvor Hetag Tagmaterialer hidtil har ligget. Den bygning er ifølge Michael Nielsen nu til leje.

- Vi har været meget tilfredse med at bo i Hedensted, men vi var begrænsede af pladsen og kunne ikke udvide, siger Michael Nielsen.

Den anden virksomhed i Hedensted, der bærer navnet Hetag, nemlig Hetag Tagdækning, der står for at udføre selve tagdækningen, er et selskab for sig og bliver på adressen Lundagervej 16 i Hedensted.


På vores nye adresse har vi plads til at udvide vores sortiment og få et stort ekspeditionslager og logistiklager.

Michael Nielsen
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Ugeavisen Vejle

Keld & Hilda fejer jubilæum i Vejle

Ugeavisen Vejle

Baby-salmesang fylder kirken igen

Ugeavisen Vejle

Børnecasting på Bryggen

Annonce