Annonce
Ugeavisen Vejle

Hjælp, min bystrand er blevet til sandkasser

Silke, seks år, og Mønte, fire år, hygger sig gevaldigt ved det, der skulle have været indvielsen af Vejles Bystrand. Mor Maria Hjort hygger sig i baggrunden. Foto: Flemming Larsen
City Vejle måtte i ellevte time aflyse indvielsen af bystranden på Nørretorv. "Stranden" kan benyttes nu, men indvies først i forbindelse med Vejle By Night 3. juli.
Annonce

Vejle: Intet er, som det plejer at være.

Det skyldes coronavirusset.

Min bystrand er væk, den er blevet til sandkasser. Solen plejer at skinne fra en skyfri himmel, i dag regner og tordner det - og der plejer at være masser af glade børn sammen med deres pædagoger, bedsteforældre, i år er der stort set ingen.

Annonce

Måtte aflyse

Og i ellevte time valgt City Vejle sågar at aflyse fredagens indvielse af "bystranden" på Nørretorv, som vi var mange, der havde glædet os til. De seneste fem år har denne artikels skribent for eksempel dækket begivenheden, fordi der ikke er noget som grinende og glade børn på en bystrand.

Selv om indvielsen blev udskudt, blev det til en is til Silke. Foto: Flemming Larsen

- Kort efter middag åbnede himlen sig, regnede stod ned i stride strømme. Og da det samtidig lynede og tordnede, valgte vi at trække stikket og udsætte indvielsen, siger Lennarth  Højgaard, der sammen med City Vejle er manden bag Vejles bystrand på Nørretorv.

Han pointerer, at bystranden (læs: sandkasserne) kan benyttes.

Sammen med børnene har Maria Hjort været med til den årlige indvielse af bystranden i flere år. Foto: Flemming Larsen

- Vi vil dog ikke snyde børnene for indvielsen, det finder i stedet af sted fredag 3. juli klokken 13, nemlig den dag, der også er Vejle By Night.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Annonce