Annonce
Ugeavisen Vejle

Hjælp os med at finde årets stjerne

Andreas H. Hansen vandt prisen sidste år for sine flotte præstationer i vandet.
Vejle Amts Folkeblad, Spar Nord og Ugeavisen Vejle uddeler prisen "Årets stjerne" ved den store kommunale sportsgalla i Musikteatret.
Annonce

Vejle: Hvem har ydet en indsats udover det sædvanlige indenfor sportens verden?

Det spørgsmål vil vi gerne have jeres, læsernes, hjælp til at få besvaret.

Spar Nord, Vejle Amts Folkeblad og Ugeavisen Vejle uddeler nemlig igen i år prisen "Årets stjerne", når der er sportsgalla 2. april i Vejle Musikteater.

Prisen består af en kontant sum på 10.000 kroner plus en håndlavet udgave af kunstværket "Stjernen" af Kristian von Hornsleth. Stjernen er signeret af kunstneren selv. Originalen kan i øvrigt ses foran Vejle Bibliotek ud mod Boulevarden.

Sådan gør du

  • Hvis du vil indstille en person til prisen som "Årets stjerne", skal du sende en mail med din begrundelse til mail-adressen greg@vafo.dk. I emnefeltet skriver du "stjerne".
  • Vi skal have dit bud senest fredag 31. januar. Du må gerne sende flere indstillinger.
Annonce

Hvem kan få stjernen?

Betingelsen for at få prisen er, at man som sportsudøver har ydet den helt fremragende og unikke sportspræstation eller som leder/træner ydet en særlig indsats i en klub i Vejle Kommune. Det kan være på amatørplan eller som eliteudøver.

Der udpeges tre nominerede, som præsenteres ved den store sportsgalla, hvor vinderen også udpeges og får prisen overrakt.

Og vi skal som sagt meget gerne have jeres hjælp til at få fundet frem til årets nominerede.

Send dine indstillinger, gerne med en begrundelse for dit valg. Du sender til greg@vafo.dk og skriv "stjerne" i emnefeltet. Vi skal have din indstilling - og du må gerne sende flere - senest fredag 31. januar.

De tre nominerede - og den senere vinder - findes af et panel bestående af repræsentanter fra Vejle Amts Folkeblad, Spar Nord og Ugeavisen Vejle. Komiteen består af direktør Denny Andersen, Spar Nord, journalist Torben Juhler, Vejle Amts Folkeblad, og chefredaktør Mogens G. Madsen, Vejle Amts Folkeblad / Ugeavisen Vejle.

Det er meget vigtigt for os at være med til at støtte både den eliteprægede sport, men også de mange frivillige, der hver dag er med til at gøre en forskel. Mennesker, der hver dag bruger timer på, at andre kan få sved på panden. Og vi har som sagt brug for din hjælp til at finde årets modtager.

Send os dit bud på hvem du synes, der skal være årets stjerne. Og husk, det behøver ikke være en person, der er kendt i offentligheden allerede. De bedste historier er nogle gange dem, der bare mangler at blive fortalt. Og der findes stjerner rigtig mange steder, når du nu tænker over det.

Prisen uddeles for femte gang.

Tidligere vindere

"Årets stjerne" uddeles for femte gang. De fire tidligere vindere var:

2018: Andreas H. Hansen, Vejle Svømmeklub.

2017: Kenneth Smed, Søndermarken Vejle Håndboldklub.

2016: Daniel Wagner Jørgensen, Vejle IF.

2015: Caroline La Cour, Vejle Taekwondo Klub.

Det er den her man kan vinde. En mindre udgave af Kristian von Hornsleths skulptur "Stjernen", der står foran Vejle Bibliotek ud mod Boulevarden. Den håndlavede udgave er signeret af kunstneren selv.
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Annonce