Annonce
Ugeavisen Vejle

Ho-ho-ho: Julemanden trodser corona

På med huen børn. Snart ankommer Julemanden til Vejle. Men intet er som det plejer. I år kan man opleve Julemandens ankomst som et show på byens gamle rådhus, og showet koster penge. Arkivfoto: Lars Saugbjerg
På med julehuen børnlille, december står for døren, den travleste tid på året, ikke mindst for Julemanden. Heldigvis får han tid til at kigge forbi Vejle - men på en lidt anderledes måde end tidligere.
Annonce

Vejle: Danmarks flotteste handelsby, Vejle, får snart besøg af verdens rareste mand. Ham med det store, hvide skæg. Ham med med maven, der er fyldt med risengrød, og sækken der bugner af gaver.

Julemanden ankommer til Vejle søndag 29. november.

Julemanden har naturligvis styr på corona-situationen. Og netop derfor bliver børn og deres voksne nødt til at opleves hans ankomst som et show på Det Gamle Rådhus. Af sikkerhedsmæssige årsager skal der købes entrébillet til showet, som varer cirka 30 minutter.

- Vi afholder tre shows á cirka 30 minutters varighed. Der er kun adgang med gyldig billet. Vi ser helst, at folk ikke møder op før senest 30 minutter før et show, lyder det fra City Vejle.

De tre shows bliver afviklet klokken 11, 13 og 15. Billetprisen er 35 kroner.

Rundt om julemanden

Julemanden bor på Grønland, men kommer til Vejle 29 november.

Hvis du ikke har styr på din paratviden om Julemanden, giver Ugeavisen dig her et par facts:

Yndlingsret: Risengrød.

Yndlingsdyr: Rudolf.

Yndlingsmusik: Julemusik.

Yndlingsvejr: Sne.

Yndlingsbørn: Artige. Y

Yndlingsfarve: Rød.

- Vi overholder naturligvis alle retningslinjer og sørger for, at der er sprit og plads nok til alle. Alle deltagende får hver deres stol, med en lille godtepose. Vi starter først showet, når alle er klar og sidder ned, skriver City Vejle på Facebook.

Billetter til Julemandens ankomst kan købes via ticketmaster.dk

På dagen, fra klokken 14 til 16, er vægterne på juletur i Vejle. Vægterne synger sig gennem byens pyntede gader fra Søndertorv til Vestergade og tilbage igen. Vejles julelys bliver tændt klokken 16.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Ugeavisen Vejle

Julemarked på Søndertorv

Annonce