Annonce
Ugeavisen Vejle

Home-Start er klar til at hjælpe pressede småbørnsfamilier

Home-Start Familiekontakt blev i marts etableret i Vejle. Siden har lokalkoordinator Rikke Skov Jørgensen fundet frivillige familievenner, der er klar til at hjælpe pressede børnefamilier. Privatfoto

Home-Start Familiekontakt Vejle har siden marts arbejdet på at rekruttere frivillige. Torsdag 5. oktober afholder Home-Start Vejle et informationsmøde i caféen i Spinderihallerne.

Annonce

Vejle: Home-Start Familiekontakt i Vejle har siden marts forsøgt at finde frivillige familievenner, der har mod på at hjælpe pressede småbørnsfamilier. Foreningen har nu fundet ti frivillige.

- Det er dejligt, at vi endelig kan få matchet nogle af de familier, vi har på ønskelisten. De er alle ti nogle gæve kvinder med hjertet på rette sted, og de glæder sig meget til at møde deres "familier", udtaler koordinator i Home-Start Familiekontakt, Rikke Skov Jørgensen, i en pressemeddelelse.

Der er mange ting, der skal gå op i det rette match; eksempelvis det praktiske som geografi, men især at familiernes ønsker bliver opfyldt, og at kemien passer. De frivillige får besøg af Rikke Skov Jørgensen, inden de kommer på forberedelseskursus, så intet er overladt til tilfældighederne i Home-Start.

- Vi er kommet godt i gang nu, og der er allerede fem nye frivillige, der her meldt sig til det næste kursus til november, siger Rikke Skov Jørgensen.

Torsdag 5.oktober klokken 19 til 20 holder Home-Start Vejle et informationsmøde i caféen i Spinderihallerne, hvor alle interesserede er velkomne. /EXP

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Ugeavisen Vejle

Bliv klogere på kramsfugle

Annonce
Forsiden netop nu
Ugeavisen Vejle

Kvindens stille Gærning

Ugeavisen Vejle

Blueskunst i Bygningen

Annonce