Vejle: Corona-restriktionerne har skabt et stort og uforløst behov for at komme hjemmefra og lade sig forkæle. Det mener man i hvert fald på Munkebjerg Hotel, der derfor nu tilbyder gæsterne at spise lækker mad i deres suiter og luksusværelser.
Hotellets gourmet-restaurant "Treetop Restauranten" lover at kræse om gæsterne med en eksklusiv menu.
- Det her er jo et helt specielt arrangement, og vi vil forsøge at fastholde ånden fra Treetop Restauranten på gæsternes værelser. Vi har sammensat menuen med en række af de retter, vi har haft størst succes med i Treetop Restauranten. Den rummer blandt meget andet caviar, trøffel og foie gras - og er som altid baseret på en kavalkade af gode råvarer, lyder det fra Nicolaj Møller, køkkenchef i Treetop Restauranten, i en pressemeddelelse.
Menuen bliver serveret på pyntede borde i gæsternes suiter og luksusværelser af tjenere fra Treetop Restauranten.
Eksklusivt åndehul
Hotellet forsikrer, at alle corona-retningslinjer bliver overholdt.
Ifølge administrerende direktør René Aarby Sørensen får hotellet dagligt henvendelser fra mennesker, der fortæller, at de efterhånden hungrer efter oplevelser og nydelse her i "corona-trummerummen".
I pressemeddelelsen bliver gourmet-initiativet kaldt et eksklusivt åndehul.
- Her giver vi folk muligheden for et åndehul midt i den noget grå lockdownperiode. Med børnene passet kan par få tiltrængt kærestetid i en oase af eksklusiv forkælelse med mad og vin af høj karat - og så bare nyde livet sammen et lille døgns tid, siger René Aarby Sørensen.
Tilbuddet kører i første omgang frem til den 27. februar.