Annonce
Ugeavisen Vejle

Jacobs nye butik åbnet i Å-Centret

Jacob Thougaard, Vejles kendte grønthandler, er tilbage, der hvor det hele begyndte tilbage i 80'erne. Foto: Flemming Larsen
Regnvejret holdt ikke kunderne væk, da Frugt- og Blomsterland fredag slog dørene op til den nye butik i Å-centeret
Annonce

Vejle: Grønthandler Jacob Thougaard tager et sug af sin cigaret, mens han retter en sidste gang på poserne med appelsinerne fra Andalusien.

Blomsterne står snorlige ud mod parkeringspladserne med Sønderåen i baggrunden, og frugt- og grøntafdelingen er igen blevet udvidet betragteligt. Kasser med frugt og grøntsager, danske sæsonvarer, står op ad muren.

- Parkeringspladserne er altafgørende; der er en halv times gratis parkering, det er nok til, at mine kunder kan holde tæt på min butik og nå at købe blomster eller frugt og grønt, smiler Jacob Thougaard.

En af kunderne, Cindie Kærgaard, købte blomster i Jacob Thougaards nye butik. Hun havde i øvrigt også en lille gave med til sin grønthandler. Foto: Flemming Larsen
Annonce

Masser af handel

Selv om det regner, svigter kunderne ikke. Og grønthandleren har da også sørget for masser af gode tilbud.

- Min kunder kan godt lide tilbud, men de betaler gerne et par kroner ekstra for den gode kvalitet. Og det ved de, at man kan finde hos mig, siger Jacob Thougaard, efter at vi er gået i tørvejr i hans nye butik, der er på godt 165 kvadratmeter.

- Jeg er glad for min nye butik; der er lyst og venligt, det tror jeg også kunderne synes, siger grønthandleren, der selv om han har tre ansatte bag disken, selv begynder at hjælpe kunderne.

Lidt senere retter han igen varerne, fordi han ikke kan lade være...

Annonce

Gaver til grønthandlerne

At Jacob Thougaard er populær hos sine kunder, er der ingen tvivl om.

En af kunderne, Cindie Kærgaard, har endda en gave med til sin grønthandler.

- Jeg synes Jacob fortjente en lille gave. Jeg har handlet med ham gennem flere år, først da han havde butik i Paladspassagen og senere igen, da han kun havde en stadeplads.

- Jeg er glad for, at han igen har fået en rigtig butik og sortimentet igen er blevet udvidet. Det man køber hos Jacob er altid frisk, og min grønthandler har altid tid til en lille snak, smiler Cindie Kærgaard.

Venneparret Connie Jessen og Viggo Kristensen er også faste kunder hos Vejles kendte grønthandler.

- Jeg har været kunde hos Jacob siden mine unge dage, klukker Connie Jessen.

Dengang kørte grønthandleren rundt i Vejle, og Connie Jessen har blandt andet handlet med Jacob Thougaard i Finlandsparken.

- Vi er glade for, at Jacob igen har fået en rigtig butik, lyder det fra venneparret.

Venneparret Connie Jessen og Viggo Kristensen er også faste kunder hos Vejles kendte grønthandler. Foto: Flemming Larsen
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Annonce