Annonce
Ugeavisen Vejle

Jagerpilot og forfatter signerer bøger

Merete van den Berg, som er forfatter til bogen 107 Danske Pippi-piger, signerer bøger hos Arnold Busck i Bryggen...
Bogsignering i Arnold Busck sætter fokus på kvinder, der tør noget, gør noget og sætter fodspor for andre. Forfatter Merete van den Berg har jagerpilot Line Bonde med i sin bog, 107 danske Pippi-piger.
Annonce

Vejle: Er man interesseret i kvinder, der har været med til at flytte verden, og vil man gerne møde en vaskeægte jagerpilot, er det en god idé at lægge vejen forbi Arnold Busck, søndag den 1. december.

Her får boghandelen nemlig besøg af Vejle-forfatteren Merete van den Berg, som er forfatter til bogen 107 Danske Pippi-piger, og hun har inviteret jagerpilot Line Bonde, der er én af bogens mange Pippi-piger, med til signeringen af bogen.

...og hun tager en af kvinderne fra bogen med, jagerpilot Line Bonde. PR Foto
Annonce

Den første og eneste

Det lykkedes Line Bonde, hvis pilotnavn i Flyvevåbnet er INE, som den første – og hidtil eneste – kvinde at komme gennem nåleøjet i Flyvevåbnet. I dag deltager hun i missioner over hele verden i F-16 kampfly med tusind kilometer i timen, og er en stærk rollemodel, der inspirerer unge kvinder til at springe ud i livet og forfølge deres drømme.

Det samme gør de øvrige foregangskvinder, videnskabskvinder, erhvervskvinder og mønsterbrydere, der er samlet i 107 Danske Pippi-piger; fra Karen Blixen til Margrethe Vestager, fra Grevinde Danner til Thit Jensen, fra Liva Weel til MØ, fra Soulaima Gourani til Lizette Risgaard og 99 andre danske power-kvinder.

Bagerst i bogen finder man i øvrigt en Pippi-kontrakt, hvor læseren kan skrive under på, at hun/han vil bruge livet på noget, som hun/han brænder for.

Man kan møde forfatter Merete van den Berg og jagerpilot Line Bonde i boghandlen fra klokken 12 til klokken 14.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Annonce