Annonce
Ugeavisen Vejle

Jazz-eftermiddag i sigte med Stief, Halberg og Havelund

Bo Stief (til venstre) vil væve noget helt særligt sammen i sit nye projekt med Lea Havelund og Poul Halberg. PR-foto
Annonce

Vejle: En søndag eftermiddag med jazz i øregangene og drømme-strengepartnere på scenen. Det er, hvad Vejles jazzforening, Jive, byder på søndag 13. september, når bassisten Bo Stief gæster Bygningen.

Bo Stief finder hele tiden på nyt, og i coronatiden fandt han på at etablere trioen Bo Stief New Dreams, hvor han spiller sammen med sine såkaldte "drømme-strengepartnere", cellisten og vokalisten Lea Havelund samt guitaristen Poul Halberg.

Selv om det er en trio, og der er mange strenge at spille på, er det ikke en klassisk trio. Der spilles på såvel elektriske som akustiske instrumenter og med effektpedaler. Trioen spænder vidt i repertoiret - fra funk, tango og syrerock til digt-recitation, ambient, blues og Beatles.

Musikerne har ganske enkelt sat sig for at væve noget større sammen for publikum.

- Der bliver improvisationer fra alle musikerne. Instrumenterne snor sig ind i og ud af hinanden i en sublim musiceren, så englene synger. Musikken kan skabe en forbindelse til noget større, et slags åndeligt univers, fortæller Bo Stief om projektet i en pressemeddelelse fra Jive.

Koncerten begynder klokken 14. /jorha

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Ugeavisen Vejle

Keld & Hilda fejer jubilæum i Vejle

Ugeavisen Vejle

Baby-salmesang fylder kirken igen

Ugeavisen Vejle

Børnecasting på Bryggen

Annonce