Annonce
Ugeavisen Vejle

Jazzet udgave af syng-dansk fra højskolesangbogen i DGI-huset Vejle

Højskoleforstander Jakob Bonderup styrer igen slagets gang til DGI Husets sangaften. Privatfoto: Roland Christiansen
Annonce

Vejle: De to sangglade ankermænd, højskoleforstander Jakob Bonderup fra Engelsholm Højskole og direktør Roland Christiansen fra DGI Huset Vejle, er igen parate med en omgang fællessang fra højskolesangbogen i DGI Huset.

Til årets første sangaften i DGI Huset Vejle's Spektrum 24. januar kl. 19.30 har de inviteret den dygtige jazzpianist Mads Bærentzen fra Aarhus og Katrine Bonderup, som spiller bratsch og synger, som hun til arrangørernes og deltagernes store tilfredshed har gjort en lille håndfuld gange før. Jakob Bonderup står bi på bas.

Annonce

Et dejligt fællesskab

Roland Christiansen glæder sig:

- De to sidste sangaftener i det gamle år bød på næsten 1200 gæster, hvilket var ganske overvældende. Så mange når vi næppe op på til årets første sangaften, idet de to seneste sangaftener dels var en "speciel edition" med Andrea Pellegrini og dels var vores julesangaften, som næsten altid er velbesøgt. Til gengæld venter der de fremmødte og sangglade gæster en dejlig aften præget af den fællesskabsfølelse, som altid opstår, siger han i en pressemeddelelse.

Annonce

Sang med mere

På denne side af sommerferien afvikles i alt fire sangaftener - alle under ledelse af højskoleforstander Jakob Bonderup fra Engelsholm Højskole. Som altid er der for de interesserede fællesspisning før sangen, men man kan også nøjes med kun at tage del i sangen.

- Det er stadig tydeligere for Jakob og mig, at disse sangaftener nok handler om fællessang, men at der også er mange andre kvaliteter involveret. Stadig flere vælger at deltage i fællesspisningen før sangen, hvilket i sig selv er en aktivitet præget af fællesskab og hygge. Det er meget tydeligt for os, at deltagerne glæder sig til - og ikke mindst nyder - vore sangaftener, og det er i sidste ende det, der giver os energien og motivationen til at fortsætte, lyder det fra Roland Christiansen. /exp

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Annonce